„Fii primul: colectează și depozitează separat deșeurile din plastic” / VIDEO

0
76

Reducerea impactului negativ asupra mediului și sănătății populației prin abordarea sistematică și integrată a gestionării deșeurilor, începând cu depozitarea separată a deșeurilor din plastic – acesta este obiectivul general al proiectului întitulat „Fii primul: colectează și depozitează separat deșeurile din plastic”, implementat de Asociația Obștească „Eco-Sor”, la Soroca.

Dat fiind faptul că unul din obiectivele specifice a acestui proiect este informarea populației în ceea ce privește aplicarea managementului deșeurilor solide și protecția mediului, dar și a unui parteneriat dintre redacția ziarului „Observatorul de Nord” și Asociația Obștească „Eco-Sor” am realizat emisiunea ”Observatorul”, în cadrul căreia s-a vorbit despre problema deșeurilor din plastic care, tot mai mult și mai mult, devine una acută.

La emisiune au participat: Valentina JAMBA – președinta Asociației Obștești „Eco-Sor”; Diana LUCA – profesoară de biologie și educație ecologică la Liceul Teoretic „Ion Creangă” din Soroca; Mihai GÂTLAN – primarul comunei Cosăuți; Grigore GUȚU – arhitectul-șef al primăriei Soroca.

Vizionare plăcută!

  Proiectul “Observatorul de Nord – de la print la conținut video” este finanțat de Ambasada SUA. Opiniile exprimate în cadrul proiectului aparțin autorilor proiectului și nu corespund neapărat celor ale Ambasadei SUA.

  • ETICHETE
  • VC
Articolul precedentCurs valutar: Leul moldovenesc se depreciază în raport cu euro și se apreciază în raport cu dolarul
Articolul următorGrădinița de copii din satul Hristici are acoperiș nou, care a costat 898.000 de lei
Redactor-șef al ziarului „Observatorul de Nord”, câştigător în topul „10 jurnalişti ai anului”. Membru al Uniunii Jurnaliștilor din Republica Moldova. Câștigător în TOP-ul „10 jurnaliști ai anului”. În presă din anul 1986. Activitate: corespondent, redactor de secție la ziarul raional din Soroca; corespondent Agenția de știri „Moldpress”, corespondent zonal al ziarului guvernamental „Независимая Молдова”; purtător de cuvânt al prefecturii Soroca, consilierul prefectului. Din anul 1988 fondator și redactor al ziarului „Observatorul de Nord”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.