Eugenia Rezuș la “Interviu cu Soroceni” / VIDEO

0
43

Redacția “Observatorul de Nord” a lansat acum un an emisiunea – “Interviu cu soroceni”, unde ne-am propus să invităm oameni din ținutul Sorocii care au ce spune celor din jur. Criteriile de selecție ale celor care au participat sunt simple: au inima mare cât o cetate și le curge Nistrul prin vene, fie că s-au născut la Soroca ori i-a adus soarta aici. Am decis ca la aniversarea de un an, să republicăm zilnic câte un interviu, pentru cei care nu au reușit să le vadă sau și-ar dori să asculte din nou ce are de spus interlocutorul nostru mai în liniște, cu o cană de izvar la poalele unui brăduț decorat cu zeci de luminițe. 

Eugenia Rezuș, șefa Secției Boli Interne la Spitalul Raional Soroca „Anatolie Prisacari”, a fost de această dată invitata emisiunii “Interviu cu soroceni”, realizată de redacția „Observatorul de Nord”. Cetățean de onoare a raionului Soroca, doamna Rezuș are ce povesti despre viață, familie, timpurile Uniunii Sovietice, dar în special despre medicină, COVID-19 și vaccinare. Vizionare plăcută!

Articolul precedentRata de vaccinare: raionul Soroca, pe locul II, dar foarte departe de locul I, ocupat de municipiul Chișinău
Articolul următorColinde de la Cosăuți la Concursul „Colindul și Cântecul de stea – rădăcini și tradiții” / VIDEO
Licenţiat în jurnalism și Master în Științe ale Comunicării, Facultatea de Jurnalism şi Ştiinţe ale Comunicării, Universitatea de Stat din Moldova.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.