Cea mai mare companie IT din RM îți face oferta: Cinci motive să te alături echipei Endava din Bălți

0
332

Cu peste 20 de ani de prezență pe piața IT locală, Endava este cea mai mare companie IT din țară cu 1200 de angajați doar în Moldova. De curând, compania a devenit prezentă și în zona de nord a țării, orașul Bălți, oferind posturi de muncă pentru specialișii IT din zonă.

Iată care sunt avantajele de a lucra în cadrul unei corporații cu birouri în peste 59 de orașe din 26 de țări ale lumii.

  1. Companie globală cu rădăcini moldovenești

Endava reprezintă o multinațională care a fost fondată în Moldova în anul 2000 sub numele de Compudava, devenind în 2006 Endava prin funziunea cu compania britanică Concise. În prezent, Endava are aproape 12 mii de angajați la nivel global, care crește constant atingând noi nivele de performanță în domenii precum cel Financiar, de Asigurări, Telecomunicaţii, Media şi Technologie, Retail şi Bunuri de consum.

  1. Beneficii și oportunități de învățare

Angajații Endava beneficiază și de o serie de oportunități de învățare oferite în cadrul companiei. Una dintre ele este oferirea cursurilor de engleză pentru angajații care nu au un nivel potrivit funcției pe care o îndeplinesc, dar se califică din punct de vedere tehnic. Pe lângă studierea limbii engleze, compania oferă și access la platforme de învățare precum O’Reilly, Udemy, dar și Endava University, dar și posibilitate de certificare internațională într-un anumit domeniu prin intermediul centrului de certificare Pearson VUE.

  1. Mod hibrid de lucru

Urmând noua realitate din pandemie, compania a decis trecerea la sistemul de lucru hibrid, deoarece munca la distanță oferă flexibilitate angajaților, în timp ce posibilitatea de a lucra de la birou asigură colaborarea atât de necesară în cadrul echipelor.

„Viitorul este hibrid, îmbinând lucrul de la distanță cu cel împreună la birou, oferim colegilor noștri flexibilitate și posibilitatea de a alege care este modul în care lucrează cel mai bine în fiecare zi”, spune David Churchill, Chief People Officer la Endava.

  1. Endava este o companie listată la bursa din New York

În 2018 Endava a fost listată la bursa din New York cu simbolul DAVA, devenind astfel o companie publică și devenind unul dintre jucătorii importanți pe piața serviciilor IT din lume, dar mai ales din Moldova.

„În Endava avem setate anumite valorii și principii după care operăm ca și entitate, dar și după care se ghidează fiecare persoană în parte. Obiectivul nostru este să ne păstrăm poziția de angajator de top pentru specialiștii aflați la început de drum și pentru inginerii cu experiență în zonele de business unde Endava activează”, a afirmă Veaceslav Panfil, Country Manager Endava Moldova.

  1. Endava este despre cultură

Companiile IT sunt recunoscute ca și promotorii unor culturi organizaționale bune, exemplu preluat de la companiile din Silicon Valley. Endava a adoptat metodologia de lucru Agile și a construit o cultură organizațională care pune accent pe oameni și livrarea serviciilor IT de înaltă performanță.

„La Endava, avem cinci domenii cheie de care ne pasă profund: Oamenii noștri, deoarece ne dorim ca ei să devină cea mai bună versiune a lor din punct de vedere profesional; Impactul social și contribuția noastră în comunitățile în care activăm; Modul de operare responsabil și o abordare etică a afacerii; Inovație și integritate a datelor, deoarece continuăm să oferim soluții sigure și inteligente; Impactul asupra mediului, deoarece jucăm un rol important în protejarea planetei noastre”, a declarant John Cotterell, CEO Endava.

Endava are deja o prezență în orașul Bălți prin intermediul evenimentelor dedicate comunității IT locale: Connect.IT. Primul eveniment din serie a avut loc pe 2 iunie, iar recent, ultimul, a avut loc pe 20 octombrie.

În martie 2022, Endava a inaugurat un laborator dedicat studenților din cadrul Universității Alecu Russo din Bălți. Laboratorul are drept scop împărtășirea de experiențe și cunoștințe de la profesioniștii în domeniu, în speță specialiștii IT de la Endava, și studenții.

Mai multe despre oportunitățile de job deschise pentru orașul Bălți, dar și regiunile de nord ale țării, vedeți aici.

Endava avea 11.853 de angajați în iunie 2022, localizați în birourile sale din Australia, Austria, Danemarca, Germania, Irlanda, Olanda, Singapore, Elveția, Marea Britanie, Statele Unite ale Americii și centrele de livrare din Uniunea Europeană: România, Bulgaria, Croația și Slovenia; Țările din Europa Centrală: Moldova, Macedonia de Nord, Serbia, Bosnia și Herțegovina; America Latină: Argentina, Columbia, Uruguay și Venezuela

Articolul precedentPacientă în Spitalul Raional Soroca „Aici într-o seară te omoară, fiindcă e frig și nu poți rezista” / VIDEO
Articolul următorDeputatul Ion Babici, către bugetari: dacă sunteți impuși, forțați, amenințați să participați la proteste, vă încurajez să depuneți o plângere la IP Soroca.
fondat la 3.11.1998, înregistrat la Camera Înregistrărilor de Stat, membru al Asociaţiei Presei Independente afiliate WAN (Organizaţiei Internaţionale a Ziarelor) din anul 1999, este primul ziar din câmpia Sorocii, care este inclus în Catalogul ÎS "Poşta Moldovei", apare în limba română

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.