Bunici moderne: învață de la nepoate cum să se descurce pe Instagram, TikTok și Facebook / VIDEO

0
103

După ce mai mulți elevi din satul Hârtop, raionul Florești, au învățat de la bunicuțe cum să coacă hulubașii tradiționali, sau să facă păpuși din cârpe, iată că a venit și rândul lor să-i învețe ceva interesant pe cei maturi. Și fiindcă tânăra generație este specializată în telefoane mobile și rețele de socializare, le-au predat bunicuțelor o lecție de educație digitală.

Dar nici mătușile nu sunt chiar novice în gadgeturi, unele dintre ele au conturi pe Facebook și Instagram, ba chiar nu se dau în lături să mai tragă cu ochiul prin TikTok. Învățate cu înșiratul tutunului sau prășitul de dimineață până în seară, acestea s-au deprins și cu smartphone-urile performante ce le fac viața mai interesantă.

Totodată bunicuțele au învățat de la nepoțele că telefoanele pot fi și periculoase, iar respectarea regulilor de aflare online, le pot scăpa de unele probleme în viața reală. Și această activitate face parte din proiectul educațional “Bunicii – florile copilăriei mele”, iar pe lângă a face un selfie numai bun de pus pe stories, ambele generații s-au convins că au ce învăța unii de la alții.

CITEȘTE ȘI:

La Hârtop nepoții au învățat de la bunicuțe cum se fac hulubașii și palanițele / VIDEO

“Barbie” de Moldova: Bunicile le-au învățat să facă păpuși din terfe / VIDEO


Articolul precedentCum redobândesc cetățenia română moldovenii care au deport în UE / PUBLICITATE
Articolul următorMicuții de la Grădinița nr. 17 „Cheița de Aur” din Soroca au învățat cum să acționeze în caz de incendiu / VIDEO
Licenţiat în jurnalism și Master în Științe ale Comunicării, Facultatea de Jurnalism şi Ştiinţe ale Comunicării, Universitatea de Stat din Moldova.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.