Brazilia deschisă pentru cetățenii moldoveni. Ura!!!

0
47

Încă un succes remarcabil al politicii externe a Republicii Moldova care, cu siguranță, va turna apă la moara celor puși pe călătorii în stare de pandemie. Astfel, cabinetul Chicu  a aprobat inițierea negocierilor și semnarea Acordului, întocmit prin schimb de note, dintre Guvernul Republicii Moldova şi Guvernul Republicii Federative Brazilia privind abolirea vizelor de scurtă ședere pentru titularii pașapoartelor ordinare.

Conform documentului, acordul are drept scop de a stabili un regim de călătorii fără vize pentru titularii pașapoartelor ordinare, care călătoresc pe teritoriul celuilalt stat în scopuri turistice, de tranzit sau afaceri, pentru o perioadă ce nu depășește  nouăzeci (90) de zile, în decursul oricărei perioade de 180 de zile, ceea ce implică luarea în considerare a ultimei perioade de 180 de zile precedente fiecărei zile de şedere, transmite diez.md. Acordul urmează a fi încheiat pentru o perioadă nedeterminată.
Ura, tovarăși! Pregătiți valizele! Cu o singură precizare: Brazilia este una dintre țările cele mai afectate de coronavirus.


Articolul precedentSRL „Vimpex-SV” va construi Turnul de apă de la Dărcăuți
Articolul următorO bătrână din Dărcăuți a ars în casă
fondat la 3.11.1998, înregistrat la Camera Înregistrărilor de Stat, membru al Asociaţiei Presei Independente afiliate WAN (Organizaţiei Internaţionale a Ziarelor) din anul 1999, este primul ziar din câmpia Sorocii, care este inclus în Catalogul ÎS "Poşta Moldovei", apare în limba română

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.