Agricultorii au fost familiarizați cu ofertele din domeniu

0
22

Producătorii agricoli din raion au luat cunoștință cu ofertele și propunerile prestatorilor de bunuri și servicii în agricultură, în cadrul  unei şedinţe, desfăşurate la Consiliului raional.

Perioada de însămânțare a pământului se apropie, iar producătorii agricoli încearcă să se adapteze cerințelor și provocărilor din domeniu. Producătorilor autohtoni li s-au propus diverse soiuri de semințe de legume și cereale, care ar garanta o adaptare eficientă și o roadă mai bogată. Un interes aparte a trezit participanților sistemele de irigare prezentate și materialele pentru sere.

“Întâlnirea a fost una productivă pentru că participanții au luat un volum mare de informații, au pus întrebări și au primit sfaturi de la specialiști. Ofertele companiilor vin să faciliteze și să îmbunătățească calitatea muncii producătorilor agricoli”, a comunicat Aliona Andriuţa, Şef adjunct al DAA.

La ședință a participat și președintele raionului Ghenadie Muntean, care a urat tuturor celor prezenți un an productiv și semnificativ pentru agricultori.

Astfel de întruniri au loc tradițional în luna februarie, cu scopul de a familiariza agricultorii din raion cu ofertele din domeniu, expuse direct de către reprezentanții companiilor de profil.

La ședința din acest an au participat 22 de companii, o parte din acestea fiind cunoscute producătorilor agricoli din țară.


Articolul precedentSuspendări din funcție în Moldova vs. amenzi de milioane de euro în România
Articolul următorОтстранения от должности в Молдове vs. штрафы в миллионы евро в Румынии

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.