Află cine este învingătorul concursului ”Elevul anului”, desfășurat astăzi online

0
1358
Concursul între elevi s-a desfășurat în spațiul online, precum și lecțiile în ultima vreme

Învățământul online – un test al solidarității – cu acest generic a fost desfășurată, astăzi, ultima etapă a concursului anual Elevul anului” în raionul Soroca. Cea de-a X-a ediție a competiției dintre elevi a fost desfășurată în regim online, precum s-a desfășurat și procesul educațional în ultimele luni.

În ultima etapă a concursului, organizat de Direcția Învățământ Soroca și moderat de doamna Maria Doboșeriu, metodistă la DÎ, participanții au pregătit prezentări la tema enunțată mai sus, pe care le-au demonstrat în fața juriului, a profesorilor și colegilor care s-au alăturat online (anterior elevii au vost evaluați la capitolul ”media școlară” și ”diplome” obținute la diverse activități, concursuri, olimpiade).

În prezentările lor, una mai captivantă decât alta prin modul de abordare și elementele vizuale utilizate, elevii au analizat minuțios procesul de studiu desfășurat în mediul online în ultimele trei luni și au venit cu propriile concluzii.

În timp ce unii sunt de părere că noile condiții de desfășurare a lecțiior, impuse  de pandemia de Coronavirus, au solidarizat participanții la proces, alții cred că mulți nu au dat dovadă de solidaritate și unitate, venind și cu argumente în acest sens.

Membrii juriului din care fac parte:

  • Angela Mușenco, șefa Direcției Învățământ, președinta juriului;
  • Sabina Topor, șef secție, Direcția Învățământ;
  • Anna Vacari membră a Consiliului Raional al Elevilor;
  • Ludmla Talmazan, redactor literar la teatrul ”Veniamin Apostol”, reporteră la Ziarul Nostru;
  • Tatiana Mitrofan, redactor-coordonator la ziarul Observatorul de Nord,

au notat prezentările elevilor, după care aut făcut clasamentul concursului, conform punctajului total obținut de concurenți.

  • Premiul mare și titlul ”Elevul anului 2020”  îi revin lui Alexandru Tetelea, elev în clasa a-XI-a la Liceul Teoretic Visoca.

Alți nouă elevi s-au clasat pe locurile I, II și III  în cele trei categorii din concurs, iar mai mulți concurenți vor primi premii speciale de la partenerii concursului. De asemenea, toți participanții vor primi diplome din partea Direcției Învățământ Soroca.

Iată rezultatele concursului:

Clasamentul concursului
Articolul precedentAmintiri din copilărie… cu Mariana Haric
Articolul următorAmintiri din copilărie… cu Alexandru Cimbriciuc
fondat la 3.11.1998, înregistrat la Camera Înregistrărilor de Stat, membru al Asociaţiei Presei Independente afiliate WAN (Organizaţiei Internaţionale a Ziarelor) din anul 1999, este primul ziar din câmpia Sorocii, care este inclus în Catalogul ÎS "Poşta Moldovei", apare în limba română

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.