VIDEO: Provocarea tinerilor din Soroca pentru cei din Florești, Drochia și Strășeni

0
250

Dacă v-ați pus cumva întrebarea ce fac tinerii de la Soroca în carantină?, noi am aflat răspunsul. De fapt  Membrii Consiliului Raional al Tinerilor în parteneriat cu Consiliul Local al Tinerilor din municipiul Soroca au acceptat provocarea Consiliului Raional al Tinerilor din Ungheni și au povestit într-o secvență video cu ce se ocupă în timpul carantinei.

Aceștia nu dorm până la masă și nici nu privesc toată ziua filme, cum s-ar părea la prima vedere, ci învață limbi străine, citesc, pictează, cântă, învață, ș.a. 

Sorocenii au provocat Consiliul Raional al Tinerilor din FlorestiConsiliul Raional al Tinerilor din Drochia și Consiliul Raional de Tineret Străşeni să prezinte în secvențe video cum își petrec ei timpul liber tinerii în timpul pandemiei.

Această publicație a fost realizată cu sprijinul financiar al Uniunii Europene. Conținutul său este responsabilitatea exclusivă a proiectului „E timpul să fii activ!” și nu reflectă neapărat punctele de vedere ale Uniunii Europene.


Articolul precedentVASILCĂU: Sătenii vor participa la slujba din Noaptea Învierii în curtea bisericii, pe locuri marcate pe teracota, cu mască de protecție și mănuși
Articolul următorAgenţia Naţională pentru Siguranţa Alimentelor vine cu recomandări privind procurarea produselor pentru masa de sărbătoare
Licenţiat în jurnalism și Master în Științe ale Comunicării, Facultatea de Jurnalism şi Ştiinţe ale Comunicării, Universitatea de Stat din Moldova.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.