La Vădeni un bărbat de 60 de ani a fost incendiat de vecinul său

0
3234

Astăzi dimineață un bărbat de 60 de ani a fost incendiat de un vecin în satul Vădeni din raionul Soroca. Poliția a fost alertată de soția victimei. Polițiștii au constatat că bărbatul de 60 de ani se afla la domiciliul vecinului său, în vârstă de 55 de ani, iar gazda l-a stropit cu o substanță lichidă pe diferite părți ale corpului și ulterior i-a dat foc. 

“Suspectul de 55 de ani se află în custodia poliției, iar actualmente, polițiștii din Soroca întreprind un șir de acțiuni de urmărire penală, pentru stabilirea tuturor circumstanțelor, pe caz fiind inițiată o cauză penală” ne-a comunicat Svetlana Talpă, ofițer de presă al IP Soroca.

Victima a fost transportată la Spitalul Raional Soroca pentru a primi îngrijiri medicale, având arsuri pe față și pe gât.

 

 


Articolul precedentO tânără din satul Vertiujeni a fost găsită strangulată la domiciliu. Ar fi vorba despre un suicid
Articolul următorCălătorii de Paște: Atracții turistice pentru întreaga familie / VIDEO
fondat la 3.11.1998, înregistrat la Camera Înregistrărilor de Stat, membru al Asociaţiei Presei Independente afiliate WAN (Organizaţiei Internaţionale a Ziarelor) din anul 1999, este primul ziar din câmpia Sorocii, care este inclus în Catalogul ÎS "Poşta Moldovei", apare în limba română

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.