O femeie din Florești, în vârstă de 52 de ani, condamnată la 6 luni de închisoare după ce și-a ucis soțul

0
10931

   O femeie de 52 de ani din raionul Florești a fost condamnată la șase luni de închisoare după ce și-a omorât soțul în urma unui conflict, iscat între cei doi. Sentința a fost pronunțată zilele trecute de magistrații Judecătoriei Soroca, scrie deschide.md

Potrivit materialelor cauzei, conflictul s-a produs în noaptea spre 14 septembrie 2022, când bărbatul, fiind în stare de ebrietate, a luat un cuțit, amenințând femeia cu moartea. La un moment, femeia i-a smuls cuțitul și l-a împins pe bărbat – cel din urmă a căzut jos și s-a lovit cu capul de trotuar, iar inculpata a intrat în casă.

Cadavrul a fost depistat abia în dimineața zilei de 14 septembrie. Imediat, a fost solicitată intervenția medicilor, însă aceștia au putut doar să constate decesul.

În cadrul audierii, femeia și-a recunoscut integral vina.

Astfel, prin decizia instanței, aceasta a fost condamnată la șase luni de închisoare. Sentinţa este cu drept de apel la Curtea de Apel Bălţi în termen de 15 zile.


  • ETICHETE
  • VC
Articolul precedentLiderul de la Kiev, Volodimir Zelensky, a respins armistițiul lui Putin
Articolul următorDeputatul Vladimir Odnostalco a mințit despre numărul de persoane asigurate în anul 2022
fondat la 3.11.1998, înregistrat la Camera Înregistrărilor de Stat, membru al Asociaţiei Presei Independente afiliate WAN (Organizaţiei Internaţionale a Ziarelor) din anul 1999, este primul ziar din câmpia Sorocii, care este inclus în Catalogul ÎS "Poşta Moldovei", apare în limba română

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.