Zis și făcut: 5.000 de lei au ajuns la Petru

0
211
   Observatorul de Nord a scris anterior că, primarul municipiului Soroca, Lilia Pilipețchi, a decis ca cei 5.000 de lei pe care i-a primit, pentru succese în muncă,  printr-o decizie a Consiliului municipal să fie donați elevului Colegiului Tehnic-Agricol, Petru, care suferă de ulcer de cornee și care are nevoie de un transplant.
   Curând, după cum scrie Serviciul de presă al primăriei Soroca, doamna primar a mers la familia băiatului și a făcut donația de 5.000 lei. Mamă băiatului i-a mulțumit demnitarei pentru acest gest frumos. Sursa mai scrie că nu doar Petru, dar și fratele lui, și cele două surori au primit cadouri, de la doamna Pilipețchi, cu prilejul sărbătorilor de iarnă. Bravo, doamna primar!
  Vă reramintim că mama lui Pteru s-a adresat anterior către noi, acei care putem săi întindem o mână de ajutorul fiului ei, căzut la nevoie: „Ultima şansă ca Petru să-şi recapete vederea este transplantul de cornee, care se face numai peste hotare. Acest tratament este foarte costisitor. Necesită o sumă foarte mare de bani, circa 15.000 de euro. Cel mai probabil, intervenția chirurgicală urmează să fie efectuată în Turcia. Am transmis toate investigațiile băiatului acolo, am făcut dosarul de documente, care au fost consultate de doctorii din Istanbul. Acolo mi-au zis cât e costul, cec-ul mi l-au trimis de la clinică. Astfel noi strângem bănuț cu bănuț în speranța că vom ajunge şi vom face transplantul pentru ca băiatul nostru să vadă din nou lumina zilei, chipurile dragi și să fie din nou băiatul cel vesel cu speranțe în viitor. Vă rugăm ajutați-mi fiul să scape de această boală”.
(FOTO: Serviciul de presă al primăriei mun. Soroca)
Articolul precedentSărbătorile de iarnă au început la Centrul de plasament temporar pentru copii separați de părinți din Soroca
Articolul următorCOVID-19 la Spitalul Raional Soroca – 04.12.2021- 06.12.2021 / INFORGRAFIC
fondat la 3.11.1998, înregistrat la Camera Înregistrărilor de Stat, membru al Asociaţiei Presei Independente afiliate WAN (Organizaţiei Internaţionale a Ziarelor) din anul 1999, este primul ziar din câmpia Sorocii, care este inclus în Catalogul ÎS "Poşta Moldovei", apare în limba română

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.