VIDEO: Transferați în altă secție, după ce ieri a povestit pe Facebook cum sunt tratați pacienții de COVID-19 în Soroca

0
23526

După ce ieri a relatat despre modul în care sunt tratați pacienții cu coronavirus internați la Soroca, astăzi Veronica Suveică a informat publicul despre schimbări.

Astfel, într-un nou LIVE pe Facebook, pacienta a anunțat că, în urma imaginilor pe care le-a posta ieri, administrația spitalului a luat măsuri. Pacienții au fost transferați în Secția Chirurgie, unde au condiții bune de cazare cu lavoar și WC individual în salon. Totodată, pacienta a informat că a fost vizitată de medic, care i-a explicat cum se va desfășura tratamentul.

Sursa: facebook.com/veronica.suveica

Amintim că ieri, într-un LIVE pe Facebook, Veronica Suveica se indigna de atitudinea autorităților medicale față de pacienții cu COVID-19, internați la Soroca. Din experiența proprie femeia povestea că pacienții nu sunt informați despre medicamentele administrate, iar plângerile pe reacțiile adverse de la pastile nu ajung la administrație, dar și alte detalii.

Amintim că în prezent, în raionul Soroca sunt înregistrate 126 cazuri de coronavirus, dintre care doi pacienți au fost tratați. Totodată, doi soroceni au murit răpuși de virusul de tip nou.

NB: Administrația spitalului raional evită să comunice cu reprezentanții redacției Observatorul de Nord. Redacția însă va oferi posibilitatea de a publica o replică, în cazul în care instituția va solicita.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.