(VIDEO) A fost lansat proiectul „E timpul să fii activ!”

0
196

Vineri, 22 noiembrie, la Soroca a fost lansat proiectul „E timpul să fii activ!”, implementat de A.O. INFO DAVA, care este printre cei 59 beneficiari ai Programului de granturi din cadrul Proiectului „Dezvoltarea societății civile la nivel local în Republica Moldova”, din partea UE și a Fundației Konrad Adenauer.

La eveniment au participat partenerii de implementare a proiectului, redacțiilor ziarelor „Cuvântul” (Rezina) și „Observatorul de Nord” (Soroca); reprezentanții mai multor organizații neguvernamentale din raioanele de nord ale țării, care intră în aria de activitate a proiectului; reprezentanți ai autorităților publice locale din municipiu Soroca și localitățile Parcani, Dubna, Rudi. 

Mai multe detalii despre proiect și eveniment aflați în materialul video, realizat de Observatorul de Nord.

Proiectul ”Dezvoltarea societății civile la nivel local în Republica Moldova”, finanțat de Uniunea Europeană și Fundația Konrad Adenauer (KAS), va oferi în perioada anilor 2019-2021 granturi în valoare de circa 3 milioane de euro Organizațiilor Societății Civile, care își desfășoară activitatea în afara orașului Chișinău.

Proiectul ”Dezvoltarea societății civile la nivel local în Republica Moldova” este implementat în parteneriat cu Centrul Analitic Independent ”Expert-Grup”, Asociația pentru Democrație Participativă ”ADEPT”, Asociația pentru Politica Externă și Asociația Obștească Centrul European Pro-Europa din Comrat. 

Scopul Proiectului este de a contribui la dezvoltarea societății civile de nivel local din Republica Moldova care promovează și monitorizează transparența și responsabilitatea instituțiilor publice, inclusiv în implementarea Acordului de Asociere RM-UE.

Această publicație a fost realizată cu sprijinul financiar al Uniunii Europene. Conținutul său este responsabilitatea exclusivă a proiectului „E timpul să fii activ!” și nu reflectă neapărat punctele de vedere ale Uniunii Europene.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.