Partidului „Șor” are candidat pe circumscripția uninominală nr. 7, mun. Soroca

0
317

Comisia Electorală Centrală a înregistrat 51 de candidați la funcția de deputat în Parlamentul Republicii Moldova pe lista Partidului Politic „Șor” pentru alegerile parlamentare din 24 februarie 2019 în circumscripția națională. Recent, a fost înregistrat și candidatul partidului menționat pentru circumscripția uninominală nr. 7, Soroca.

Primii pe listă sunt liderii partidului, iar în continuare sunt incluși și alți membri ai formațiunii politice, inclusiv din Soroca. Astfel, pe lista de partid, soroceanul Maxim Melnic figurează cu nr. 45.

Maxim Melnic. Sursa foto: primsoroca.md

Tot Melnic, care este consilier în consiliul municipal Soroca, este candidatul partidului „Șor”  pe circumscripția uninominală nr. 7, Soroca. Acesta a fost înregistrat de către Consiliul electoral al circumscripției electorale uninominale nr. 7, mun. Soroca cu  numărul de ordine 5.

Urmăriți rubrica „Aleg informat” în care vom relata despre candidații din raionul Soroca pentru funcția de deputat în Parlament și alte subiecte ce țin de scrutinul din 2019.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.