Octavian Cebotarenco a fost numit șef interimar al Inspectoratului de Poliție Soroca

0
1332

Inspectoratul de Poliție din Soroca are un nou șef. La 19 octombrie, Octavian Cebotarenco a fost numit șef interimar al Inspectoratului de Poliție Soroca, prin ordinul șefului Inspectoratului General al Poliției, Iurie Podarilov. Comisarul principal Octavian Cebotarenco activează în cadrul Ministerului Afacerilor Interne din anul 2000, iar până acum a ocupat funcția de șef al Secției Investigații Infracțiuni al aceluiași Inspectorat.

Contactat de noi, Octavian Cebotarenco ne-a declarat că prioritatea mandatului său vor fi „transparența, colaborarea cu societatea civilă, combaterea și prevenirea criminalității, menținerea ordinii publice, asigurarea păcii și liniștei cetățeanului atât pe timp de noapte cât și de zi. Toți sunt egali în fața legii și nu contează statutul lor, toți trebuie să răspundă egal”.

De asemenea, în cadrul ședinței cu efectivul, șeful Inspectoratului General al Poliției, Iurie Podarilov a mulțumit angajaților Inspectoratului de Poliție Soroca pentru aportul adus la realizarea obligațiunilor de serviciu, menționând că este important ca fiecare polițist să se implice cu profesionalism și devotament pe segmentul său de activitate, astfel încât cetățenii să se simtă în siguranță.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.