Observatorul de Nord nu va apare vineri, 20 martie

0
87

  Coronavirusul bate în toți și nu are granițe. Tot mai multă lume este afectată și nimeni nu știe când lucrurile vor reveni la normal. Și redacția noastră, parte din această lume bântuită de durere și incertitudine suferă, iar prima lovitură aplicată nouă și Dvs, stimați cititori, este imposibilitatea de a vă aduce ziarul în case. Cel puțin, în această vinere, 20 martie, ziarul nu va veni la cititorii săi, deși…noi am făcut tot posibilul să fim la înălțimea așteptărilor Dvs.

Astfel, când ziarul era gata pentru tipar, în proporție de 70 la sută, am fost anunțați că din cauza situației de forță majoră,  Tipografia, care ne tipărește ziarul și Poșta Moldovei, care aduce ziarul în casele Dvs. nu-și pot onora obligațiunile stipulate anterior … Sperăm că această situație să nu perpetue și cât mai degrabă lucrurile să intre în albia normală.

În condițiile create vă rugăm să dați dovadă de înțelegere, iar acei care au acces la platformele multimedia pot citi materialele noastre pe site-ul ziarului.

Ne cerem scuze pentru incomodități. Sănătate și răbdare tuturor!

Cu respect,

Victor Cobăsneanu

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.