Ministrul Infrastructurii și Dezvoltării Regionale “a probat” drumul Soroca-Arionești / GALERIE FOTO

0
876
foto: www.facebook.com/SpinuAndreiMD

Viceprim-ministrul Andrei Spânu, Ministrul Infrastructurii și Dezvoltării Regionale a făcut recent o vizită a traseului Soroca-Arionești unde a discutat cu șoferii și drumarii întâlniți în această zonă. Oficialul afirmă că la anul vor începe lucrările la acest drum de importanță internațională.

“31 de km de drum de pe traseul Soroca-Arionești vor fi reparați cu ajutorul European Bank for Reconstruction and Development (EBRD). Am mers să văd traseul Soroca- Arionești care urmează a fi reparat. Acest drum trebuia să fie dat în exploatare încă în 2018. La distanță de 4 ani, vedem că lucrările de reparație nici măcar nu au fost începute.
Noi nu putem să procedăm așa cu oamenii, 12 localități din jur încă așteaptă ziua când vor circula pe un drum european. Am depus tot efortul și am identificat surse de finanțare pentru a repara drumurile pe care alții doar au promis că le vor face. Despre importanța acestui drum mi-au vorbit și domnii care treceau cu ambulanța pe alături. Mi-au spus cât de greu le vine să ajungă la chemări având așa drum de traversat. Le-am spus că în 2023 vor începe lucrările” a postat Viceprim-ministrul Andrei Spânu pe pagina sa de Facebook.


Articolul precedentPsihologul Marina Iscra ne explică care este diferența dintre psiholog și psihiatru
Articolul următorȘi-a determinat soția să se sinucidă și a fost condamnat la șase ani de închisoare
fondat la 3.11.1998, înregistrat la Camera Înregistrărilor de Stat, membru al Asociaţiei Presei Independente afiliate WAN (Organizaţiei Internaţionale a Ziarelor) din anul 1999, este primul ziar din câmpia Sorocii, care este inclus în Catalogul ÎS "Poşta Moldovei", apare în limba română

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.