Loko Moko invită toți copiii într-o aventură…

0
225

În luna aprilie, Lactalis-Alba a lansat campania promoțională „Cu Loko Moko începe marea aventură”, care va dura până la sfârșitul primăverii. Mai multe despre promoție au aflat și elevii unui liceu din capitală, care au venit la Fabrica de brânzeturi din Soroca Lactalis-Alba, considerat cel mai bun în lapte, dornici de a vedea cu ochii lor cum se fac produsele lactate. Surpriza cea mare a fost că s-au întâlnit aici cu Leul Loko Moko, personaj îndrăgit de mulți dintre elevi. Acesta le-a spus cum pot primi premii mici și mari, dar și cadouri speciale participând la campania din această primăvară. Unii au fost curioși să afle despre colecția de magneți Loko Moko, alții despre beneficiile vitaminelor, calciului și în special a Omega 3 pentru dezvoltarea creierului, ba și despre cea mai veche grădină zoologică din lume, cea din Viena, unde vor merge doi norocoși.

Elevii au vorbit și despre lactatele lor preferate, dar și ce cunosc despre ele. “Loko Moko sunt produse lactate, iaurturi de băut și brânzici glazurate”, spune Nicoleta Alexandruc. “Produsele Loko Moko sunt făcute din lapte și diferite fructe”, adaugă Laura Snigur. “Prefer iaurtul Loko Moko, fiindcă este unul dulce și apetisant, îmi place foarte mult”, se dă cu părerea Severian Codreanu. “Cel mai mult îmi plac brânzicile”, nu se dă bătut Anatol Tracalov. Copiii au fost îndemnați să fie creativi, iar după ce vor înfuleca produsele lor preferate, să păstreze ambalajele și împreună cu părinții sau singuri să creeze diferite lucrări deosebite (animăluțe, mașinici, floricele etc.).

Produsele Loko Moko oferă premii instant (120.000 de magneți) la procurarea a 4 unități de produse Loko Moko în ambalaj promoțional, 40 de rucsacuri cu branding Loko Moko, 16 rucsacuri cu produse promoţionale și 64 bilete la Circ, bonus — 252 de invitații la master-class organizat de Crafti și Premiul Mare — Călătoria pentru două persoane la Vienna Zoo. Toţi participanţii la promoţie care se vor înregistra și vor realiza lucrări creative pe pagina de Facebook Loko Moko, vor fi înregistrați automat pentru extragerea Premiului Mare.

Nu doar copiii au fost curioși să vadă ce înseamnă Fabrica de Brânzeturi de la Soroca, care vine pe piață cu produse de calitate europeană. “Am considerat să facem o vizită la Fabrica de brânzeturi pentru că învățăm copiii să ducă un mod sănătos de viață și este foarte important pentru noi toți. Se spune că toți copiii rețin foarte bine ceea ce văd”, ne-a spus profesoara Elena Luca, care i-a însoțit pe elevi. Desigur că cea mai mare aventură a fost excursia prin fabrică. “Noi organizăm periodic vizite cu tematici diferite. Celor mici le prezentăm în linii generale procesele care au loc în fabrică, cum se colectează laptele, ce analize se fac. Pentru dânșii este important să aibă o închipuire despre procesul cum se obține un iaurt, cât de complicat se obține o brânză glazurată, ca să știe ce mănâncă ei. Pentru studenți facem vizite mai aprofundate, iar scopul este să-i ajutăm în orientarea profesională, dar poate și dintre cei mici vor fi viitori ingineri și tehnologi”, zice Andrei Iovu, director pentru calitate la Fabrica de brânzeturi din Soroca.

După ce elevii, animatoarele și Leul Loko Moko s-au distrat de minune, copiii au fost serviți cu iaurturi, cremă de brânză și iaurturi de băut Loko Moko. Lactalis-Groupe ocupă primul loc în lume la producția brânzeturilor și un loc de frunte printre companiile de prelucrare a producției agricole.

Regulamentul campaniei

Cu Loko Moko începe Aventura pentru mămici și pici voinici!
Cumpără produsele Loko Moko şi câştigă săptămânal:

1. Rucsacuri cu branding Loko Moko;
2. Rucsacuri cu branding Loko Moko cu produse promoţionale și bilete la Circul din Chișinău;
3. Premiul special — invitații la master-class organizat de Crafti;
4. Premiul Mare — călătoria pentru două persoane la Vienna Zoo, Austria.

Ce trebuie să faci?:
*Pune like paginii
Loko Moko:
www.facebook.com/lokomokomd/
*Confecționează împreună cu copilul tău lucrări de creație din ambalajele produselor Loko Moko.
*Postează în comentarii la postarea despre promoție din fiecare zi de luni o fotografie cu copilul şi creația la care ați lucrat împreună.

Săptămânal, se vor oferi 5 rucsacuri cu branding Loko Moko, 8 bilete la circ şi 2 ruscacuri cu produse Loko Moko.
Sunt 6 produse Loko Moko care includ cadou instant, participante în cadrul campaniei promoționale: Iaurt cu gust de măr şi pere, Iaurt cu gust de piersici, Iaurt cu gust de căpşună, Iaurt cu gust de banană, Cremă de brânză cu gust de măr şi banană, Cremă de brânză cu gust de căpşună.
* Toţi participanţii la promoţie vor fi înregistrați automat în extragerea Premiului Mare, care va avea loc la sfârşitul promoţiei, prin intermediul platformei commentpicker.com.
**Mai multe detalii le găsiți în Regulamentul Concursului, afișat pe pagina de Facebook Loko Moko Moldova.
***Concursul este valabil doar pe teritoriul Republicii Moldova!
Succes tuturor și multă inspirație!

*Articol comercial

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.