La Gimnaziul Racovăț s-a creat o situație excepțională – a ieșit din funcțiune unul din cele două cazane. Autoritățile raionale au aprobat procurarea unui nou cazan

0
1743

La Consiliul raional. Publicitate

Recent am efectuat o vizita de lucru la Gimnaziul Racovăț, împreuna cu șefa Direcției învățământ, Bucicovscaia Natalia, si directorul Întreprinderii Municipale ,,Hoterm-Service”,  Ceban Vladimir, la care a participat si primarul s.Racovăț, Fedco Oxana.

La Gimnaziul din localitate s-a creat o situație excepțională –  a iesit din funcțiune si nu poate fi supus reparației unul din cele două cazane ale cazangeriei. Scopul vizitei a fost de a pune la punct măsurile ca in termeni cât mai restrânși sa fie procurat si instalat un nou cazan. Procurarea cazanului, a fost finanțată prin decizia nr.1/11 a Consiliului raional, aprobată in ședința extraordinara din 12 ianuarie 2023, suma constituind 238,7 mii lei. Domnul Vladimir Ceban, ne-a informat  despre faptul ca întreprinderea ,,Hoterm-Service” a semnat deja un contract cu Societatea comerciala ,,RomStal” pentru procurarea cazanului si a transferat un avans din banii proprii. Pana in data de 15 Februarie 2023, cazanul urmeaza sa fie adus la instituție si sa fie instalat de către angajații ,,Hoterm-Sevice”, dar si cu ajutorul lucrătorilor cazangeriei, care s-au aratat dispuși sa dea o mâna de ajutor.

Doamna directoare ne-a informat despre starea de lucru la instituție pe care a preluat-o recent, urmare a unui concurs desfășurat, scoțând in evidenta și alte probleme care urmează cu efort comun a conducerii gimnaziului, conducerii primăriei satului Racovăț, conducerii Direcției de învățământ si a Consiliului raional, sa fie rezolvate in măsura posibilităților. Pentru aceasta însă, toți am căzut de-acord, este nevoie de o conlucrare buna între toti cei nominalizați mai sus. Domne ajuta!

Iurie TĂNASE, vice-președintele raionului Soroca

  • ETICHETE
  • VC
Articolul precedentSatul Visoca este în Zona de risc, după ce a fost depistată Pesta Porcină Africană la Mândâc
Articolul următorFlorești: unde și când va stinge lumina, în legătură cu executarea lucrărilor de mentenanță
fondat la 3.11.1998, înregistrat la Camera Înregistrărilor de Stat, membru al Asociaţiei Presei Independente afiliate WAN (Organizaţiei Internaţionale a Ziarelor) din anul 1999, este primul ziar din câmpia Sorocii, care este inclus în Catalogul ÎS "Poşta Moldovei", apare în limba română

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.