La 25 august, ADR Nord organizează la Soroca o sesiune de informare privind modul de aplicare la Apelul competitiv de selectare a proiectelor cu finanțare din FNDR

0
50

Agenția de Dezvoltare Regională (ADR) Nord invită autoritățile publice locale de nivelurile I și II, instituțiile publice și alte entități de drept public, entitățile de drept privat (agenți economici) și organizațiile neguvernamentale din Regiunea de Dezvoltare Nord să participe la o serie de sesiuni de informare privind modul de aplicare la Apelul competitiv de selectare a proiectelor cu finanțare din Fondul Național pentru Dezvoltare Regională (FNDR), condițiile de eligibilitate, perioada de depunere a notelor conceptuale etc., transmite MOLDPRES.

Potrivit ADR Nord, din cauza  riscurilor sporite de infectare cu noul coronavirus, sesiunile de informare vor fi organizate în mediul online, prin intermediul platformei Zoom. „Sesiunile de informare vor avea loc în perioada 19-26 august, începând cu ora 10.00, conform următorului grafic: miercuri, 19 august – raioanele Briceni, Dondușeni și Ocnița; vineri, 21 august – raioanele Florești și Drochia; luni, 24 august – raioanele Glodeni și Fălești; marți, 25 august – raioanele Edineț și SOROCA; miercuri, 26 august – raioanele Râșcani, Sângerei și municipiul Bălți”, au explicat surse de la Agenţia de Dezvoltare Regională Nord.

În zilele stabilite, la ora 10.00, participanții la sesiunile de informare urmează să acceseze link-ul https://us02web.zoom.us/j/87527883700 (meeting ID: 875 2788 3700), pentru a se putea alătura evenimentului online.

Apelul de propuneri de proiecte competitiv, anunțat de Ministerul Agriculturii, Dezvoltării Regionale și Mediului în data de 10 august curent, are drept scop stimularea inițiativelor care contribuie cel mai eficient la implementarea politicii de dezvoltare regională. Programele și proiectele depuse în cadrul Apelului vor corespunde următoarelor priorități: Competitivitate economică; Dezvoltare urbană și  Infrastructura regională.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.