Iată ce puteți citi în ziarul „Observatorul de Nord” de astăzi / VIDEO

0
27

Ziarul „Observatorul de Nord” din 26 februarie 2021 este gata pentru a ajunge la cititori, iată ce puteți găsi în el…

 1. „PROGRAMUL de evoluare a colectivelor artistice „model” din cadrul Secției Cultură şi Turism în cadrul Festivalului Internațional de muzică „Mărțișor”, ediția a 55-a, 1-10 martie 2021”,un AFIȘ al Festivalului „Mărțișor”-2021.
 2. „PAS și ceilalți sau Năluca alegerilor anticipate abia de se întrezărește”. Tableta de vineri, material de autor, Victor Cobăsneanu.
 3. „UE//Eficientizarea energetică mobilizează comunitatea” – un material despre activitatea Asociației Obștești „Demos”, semnat de jurnalistul Vadim Șterbate.
 4. „Marți, gările auto, fără forfota obișnuită, arătau aidoma claselor fără elevi”, un material despre protestele transportatorilor din raionul Soroca.
 5. ”Nimic nu poate fi mai gustos decât apa din fântână și din izvor, dar…” – un material despre aprovizionarea cetățenilor orașului și raionului Soroca cu apă potabilă.
 6. „SAMU Soroca a CNAMUP a primit o autosanitară nouă de tip B”, o știre despre completarea garajului „Salvării” din Soroca cu un automobile nou.
 7. „Noi premii pentru talentele de la Colegiul de Arte “Nicolae Botgros””, un material semnat de directorul Colegiului de Arte din Soroca, Emil Guțu.
 8. „Raionul Soroca — printre cele „de mijloc” la gestionarea pandemiei”, o informație-Hartă despre situația epidemiologică în raionul Soroca, în comparație cu celelalte raioane ale republicii și cu starea epidemiologică atestată în județul înfrățit Buzău.
 9. „În 20 de sate din raionul Soroca (încă) se atestă cazuri active de COVID-19”, o informație-Hartă despre numărul de persoane infectate în satele raionului Soroca.
 10. ”FALS: Medicii din Republica Moldova refuză să se vaccineze împotriva COVID-19”, un material la rubrica STOP FALS, despre zvonurile precum că, medicii refuză să se vaccineze.
 11. „După ce anul trecut au fost anulate, examenele de bacalaureat în acest an vor avea loc”, o știre despre condițiile desfășurării examenelor de bacalaureat din acest an.
 12. „Iuliana Iscra — printre laureații concursului internațional Fiestalonia “Talents of Europe”” — un material despre succesul obținut de o soroceancă, în Cadrul unui concurs internațional.
 13. „Proiectul „Dezvoltarea Zonelor Rurale în Republica Moldova”, finanțat de Uniunea Europeană și implementat de Agenția Austriacă pentru Dezvoltare”, un material la rubrica „Proiecte în derulare”.
 14. „Și totuși, olimpiadele raionale/municipale vor avea loc, începând cu data de 27 februarie”, informație despre organizarea olimpiadelor raionale și municipale.
 15. „Vadim Odae din satul Slobozia-Cremene a câștigat locul I la concursul online de poezie dedicat poetului Grigore Vieru”, un material despre succesul obținut de un elev sorocean la concursul de poezie organizat de parlamentul Republicii Moldova.
 16. Programe TV, Epigrame de Aureliu Lozan, Horoscopul săptămânii, Bancuri, Caricaturi, Sudocu.

Articolul precedentNumărul primăriilor ar putea scade de la 896 la 93, iar numărul raioanelor de le 35 la 5
Articolul următor   Izolarea pereților și fațadelor – un „lux” sau o „metodă” de a păstra căldura?
fondat la 3.11.1998, înregistrat la Camera Înregistrărilor de Stat, membru al Asociaţiei Presei Independente afiliate WAN (Organizaţiei Internaţionale a Ziarelor) din anul 1999, este primul ziar din câmpia Sorocii, care este inclus în Catalogul ÎS "Poşta Moldovei", apare în limba română

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.