Elevii din gimnaziile Vărăncău și ”A. Lupașcu” din Volovița au participat la proiectul internațional ”Matematica fără frontiere”

0
224

În perioada 05 – 09 mai elevii și cadrele didactice din gimnaziile Vărăncău și ”A. Lupașcu” din  Volovița  au participat la  proiectului internațional ”Matematica fără frontiere” găzduit în acest an de  Școala Gimnazială Paltin, județul Vrancea. Pe lângă faptul, că au participat la concursul de matematică organizat de Inspectoratul Județean Vrancea, elevii soroceni au avut parte de excursii la  Observatorul Seismologic din Vrancea, barajul CHEMP Zăbala, Castelul Peleș, Poiana Brașov.

Amintim că parteneriatul dintre aceste școli a fost inițiat în 2017 și pe parcurs s-a  materializat în vizite reciproce, schimb de experiențe în domeniul predării matematicii, programe culturale.


Articolul precedentXenia Luchian elevă la LT „Constantin Stere” din Soroca și Alexandra Criastal, elevă la LT „Ion Creangă” din Florești au câștigat locuri premiante la Olimpiada Republicană de Limba și Literatura Română
Articolul următorFlori care înfloresc în luna mai. Sunt spectaculoase, grădina ta va arăta minunat
fondat la 3.11.1998, înregistrat la Camera Înregistrărilor de Stat, membru al Asociaţiei Presei Independente afiliate WAN (Organizaţiei Internaţionale a Ziarelor) din anul 1999, este primul ziar din câmpia Sorocii, care este inclus în Catalogul ÎS "Poşta Moldovei", apare în limba română

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.