Deputata Elena Bodnarenco – candidata PCRM în Circumscripția uninominală nr. 7, mun. Soroca

0
726

Partidul Comuniștilor din Republica Moldova a fost înregistrat de Comisia Electorală Centrală în calitate de concurent electoral pentru alegerile parlamentare din 24 februarie curent. PCRM  a inclus pe lista de partid pentru circumscripția națională 50 de nume, printre care sunt doi soroceni. Totodată a fost aprobată candidatura PCRM  pe circumscripția uninominală nr. 7, mun. Soroca.

Primul pe lista pentru circumscripția națională este președintele partidului, iar cu numărul trei este înregistrată deputata Elena Bodnarenco, ex- primar de Soroca. Elena Bodnarenco este și candidata PCRM pe circumscripția uninominală nr. 7 Soroca, unde  fost înregistrată de Comisia Electorală a Circumscripției Electorale uninominale, mun. Soroca, cu numărul de ordine 3.

Gheorghe Leșco. Foto din arhiva personală

Al doilea sorocean de pe lista PCRM  este Gheorghe Leșco, fost consilier în consiliul orășenesc Soroca. Leșco este secretarul Comitetului raional Soroca al PCRM și figurează în lista pentru alegeri cu numărul 27.

Urmăriți rubrica „Aleg informat” în care vom relata despre candidații din raionul Soroca pentru funcția de deputat în Parlament și alte subiecte ce țin de scrutinul din 2019.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.