Concursul „Poezia Dragostei” a luat sfârșit… Vezi cine sunt cele cinci câștigătoare

0
276

La concursul lansat de Centrul de Resurse pentru Tineret DACIA au participat 47 de tineri cu vârsta cuprinsă între 14 și 20 ani. Aceștia, și-au plasat poeziile în comentariile unei publicații, și au rugat prietenii ca să-i susțină printr-un like. 

Organizatorii, nu s-au așteptat la așa un rezultat frumos, ca tocmai 47 de poezii pline de emoții să fie înregistrate la concursul „Poezia Dragostei”. Deși, inițial a fost planificat doar un premiu pentru un câștigător, având un număr mare de participanți, echipa CRT DACIA a decis să ofere 5 premii:

1. Cristina Țurcanu – 268 like-uri
2. Damiana Bandac – 260 like-uri
3. Ester Nitrean – 223 like-uri
4. Patricia Maxim – 213 like-uri
5. Ana Cernei – 172 like-uri
„Mă bucură mult de manifestarea interesului a tinerilor de participare la concursul de poezie, cred cu certitudine că poezia ne ajută să înțelegem lumea mai bine, sunt mândră de tinerii care creează lucruri frumoase”, a spus Stela Babici, președinta CRT DACIA.
Am contactat norocoasele care au luat cele mai multe like-uri și s-au calificat în top-ul 5.

„Totul a început de la un mesaj primit de la diriginta mea, doamna Snejana Gogu. A distribuit postarea acestui concurs, și a încercat să mă convingă să particip. Eu fiind o fire mai rușinoasă și închisă în sine, m-am gândit mult și totuși am decis sa particip. Datorită acestui concurs, am realizat ce prieteni adevărați, ce public am în spate și alături, cât de mult au încercat să mă susțină cu aprecieri și distribuiri. Sunt foarte mândră și recunoscătoare tuturor, familiei și Centrului de Resurse pentru Tineret DACIA pentru organizarea acestui concurs. Navigând zi de zi pe Facebook, aprecierile la poezia mea creșteau foarte repede. Atunci când am fost anunțată că am luat locul I, m-au cuprins niște emoții de nedescris… Voi continua să scriu, să particip în concursuri și poate chiar o să încerc să public poeziile mele, pentru că aceasta este pasiunea mea – să-mi scriu gândurile pe hârtie transformându-le în versuri”, ne-a spus Cristina Țurcan, deținătoarea locului I.

„Implicarea în diferite concursuri m-a motivat de mică, deoarece am fost susținută de părinți și încurajată mereu de profesori. Creativitatea îmi înaripează sufletul, mă fascinează de la caz la caz. Sunt nespus de mulțumită, recunoscătoare tuturor celor care mi-au ales versurile. Plasarea mea în top-ul câștigătorilor, este încă un motiv sa nu fiu pasivă. Îi îndem pe toți semenii mei să participe mereu la concursurile de genul dat”, ne-a vorbit Damiana Bandac, deținătoarea locului II.

Ester Nitrean, deținătoarea locului III, la rândul său a mulțumit tuturor pentru susținere și a mai adăugat: „Sunt recunoscătoare tuturor prietenilor, rudelor, colegilor și cunoștințelor care m-au susținut. Am trăit emoții frumoase și foarte pozitive. M-am așteptat să fiu câștigătoare, deoarece am depus mult efort împreună cu familia mea minunată. Momentul anunțului a fost nespus de frumos și emoțional. Mulțumim organizatorilor pentru oportunitatea de participare și premiile oferite. Va mulțumesc tuturor!!!”

Iar pentru Patricia Maxim, deținătoarea locului IV, concursul a fost unul foarte captivant și interesant, ne spune ea, și continuă: „Atunci când am participat la acest concurs am simțit emoții frumoase deoarece am descris că iubirea este sentimentul cel mai înălțator și mai copleșitor al ființei umane, prin iubire noi trăim. Este fereastra prin care noi ne vedem viitorul și bunătatea sufletului. Sunt mulțumită de rezultat, dar zi de zi, adun experiențe ce mă vor ajuta să tind spre mai mult. Cu siguranță voi mai participa la concursuri, deoarece acestea ne creează abilități de creativitate și imaginație. Profund recunoscătoare sunt profesorilor de la I.P „Gimnaziul Alexandru Lupașcu” pentru că ne învață să promovăm înțelepciunea și talentul.”

„Am fost compleșită de emoții, organizarea acestui concurs a fost o idee superbă. A fost plăcut să surprind așa mulți participanți. Datorită lor, concursul a avut o nuanță nouă. M-am bucurat când am auzit că am câştigat. În ceea ce privește tema abordată, la început eram foarte confuză, aș dori să mai particip la așa fel de concursuri, mi-a plăcut enorm de mult!!”, a mai adăugat Ana Cernei, deținătoarea locului V.

Ne bucurăm și noi, pentru succesele acestor tinere talentate. Le dorim multă baftă pe viitor și la cât mai multe concursuri câștigate!

  • ETICHETE
  • EC
Articolul precedentFALS: SUA nu-și doresc încheierea războiului din Ucraina
Articolul următorUnde se află cea mai ascunsă peșteră din raionul Soroca? / VIDEO

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.