Ceremonie inedită de pensionare a comisarului Mihail Voinițchii / GALERIE FOTO

1
411
FOTO: https://www.facebook.com/dr.nord.igpf

Emoționat, onorat, copleșit de nostalgie și cu amintiri plăcute, la final de carieră, domnul comisar Mihail Voinițchi, a pășit spre o nouă etapă a vieții. În prezența conducerii IGPF și conducerii direcțiilor din subordinea IGPF, colegilor și familiei, și-a luat rămas bun de la drapelul Poliției de Frontieră într-o atmosferă solemnă, transmițând ștafeta celui ce îi va asigura continuitatea, informează Direcția regională Nord a Poliției de Frontieră.

Domnul comisar cariera profesională şi-a început-o cu serviciul militar în termen din anul 2004 în Batalionul cu Destinație Specială „Fulger”. După un an de activitate, s-a simțit entuziasmat să continue serviciul prin contract în Serviciul Grăniceri al RM, unde a pornit de la funcția de inspector-șofer al Pichetului de Grăniceri, iar pe parcursul carierei a exercitat toate funcțiile din treptele ierarhice până la funcția de șef al Direcției regionale Nord.
Disciplina, perseverența de a studia, instruirile interne și externe, atitudinea conștiincioasă față de obligațiile funcționale l-au propulsat să se evidențieze prin câștigarea concursului „Cel mai bun în profesie” patru ani consecutiv 2014, 2015, 2016, 2017 și generator activ la „Banca de idei a PF”.
 
A participat la două misiuni FRONTEX – Bulgaria 2017 și Ungaria 2019. Trei ani consecutiv, subdiviziunea SPF „Cosăuți” condusă de dumnealui, a fost desemnată „Cel mai bun SPF”- categoria sector mixt. În 2020 de către SPIA al MAI a fost menționat cu „Diplomă de integritate”. În următorul an i-a fost conferit Titlul onorific al MAI „Polițistul de Frontieră al Anului 2021” la categoria „Supravegherea și controlul trecerii frontierei de stat”. Colegii de breaslă apelau mereu la ajutorul „Enciclopediei Voinițchii” care era deschis pentru ajutor la orice oră. Aceste rezultate și nu numai, se înscriu perfect într-un profesionist demn de urmat în Poliția de Frontieră.
 
La finalul evenimentului, doamna șef adjunct Diana Salcuțan a venit cu un mesaj de felicitare către domnul comisar, dorindu-i succes în planurile de viitor și multă sănătate alături de familie. ”Stimate coleg, ați muncit cu devotament, succes, răbdare, dedicație, atitudine profesională pe întreaga activitate. Vreau să vă felicit din numele echipei PF cu această etapă frumoasă. Aţi urcat pe scara succesului cu dedicație. Vă mulțumesc pentru profesionalismul, pentru rezultatele pe care le-ați adus instituției noastre atât la nivel național cât și internațional. Din numele fiecărui polițist de frontieră vreau să vă doresc în primul rând sanătate, succes vouă și familiei dumneavoastră, care a fost și este unul dintre stâlpii de încredere. Felicitări, drag coleg. Vă mulțumesc pentru serviciu și vă așteptăm cu mare drag în marea noastră echipă în continuare.” Să trăiți, domnule comisar!
 
Articolul precedentCinci trucuri ușoare cum să bei la petreceri ca să ții mahmureala departe
Articolul următorAtenție părinți: rețelele sociale sunt foarte dăunătoare pentru copii!!!
fondat la 3.11.1998, înregistrat la Camera Înregistrărilor de Stat, membru al Asociaţiei Presei Independente afiliate WAN (Organizaţiei Internaţionale a Ziarelor) din anul 1999, este primul ziar din câmpia Sorocii, care este inclus în Catalogul ÎS "Poşta Moldovei", apare în limba română

1 COMENTARIU

  1. Să ne traiti domnule comisar! Va mulțumesc pentru dedicație și pentru activitatea care ați desfășurat în cadrul Poliției de frontieră . Ați fost un exemplu demn de urmat de toți angajații care au fost în subordinea dumneavoastră! Sănătate și mult succes!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.