Cât costă un sejur la mare în România?

0
173

Turiştii care vor să îşi petreacă vacanţa în staţiunile românești de la Marea Neagră în perioada 22 mai – 18 iunie vor beneficia de tarife cu până la 70% mai mici decât cele din vârful sezonului, potrivit Federaţiei Patronatelor din Turismul Românesc, care anunță o nouă ediţie a programului Litoralul pentru Toţi, scrie DIGI24.

Până vineri s-au înscris în program 25 de unităţi de cazare din toate staţiunile de pe litoralul românesc, care pun la dispoziţia turiştilor, cumulat, un număr de aproximativ 4.000 de locuri de cazare pe noapte, potrivit unui comunicat al Federaţiei Patronatelor din Turismul Românesc (FPTR), citat de Agerpres. Până la începerea programului, pe 22 mai, FPTR anticipează că se vor înscrie aproximativ 50 de hoteluri, care vor pune la dispoziţia turiştilor aproximativ 8.000 de locuri de cazare pe noapte. „Continuăm acest program de succes, pe care românii îl aşteaptă în fiecare an. Este perioada în care preţurile pe litoral sunt cu până la 70% mai mici decât în vârf de sezon, iar pentru mulţi turişti reprezintă, poate, singura variantă prin care pot merge în vacanţă la mare câteva zile. Cele mai multe hoteluri vor fi deschise începând cu sfârşitul lunii mai, dar turiştii pot face deja rezervări de sejururi pentru acest program”, a declarat Dragoş Răducan, preşedintele FPTR.

Cât costă cazarea în programul Litoralul pentru Toți
Tarifele la cazare în acest program încep de la 52 de lei (RONI)/noapte (fără mic dejun), la un hotel de 3 stele din staţiunea Venus, potrivit ofertei de pe site-urile operatorilor de turism. În staţiunea Mamaia, preţurile pornesc de la 101 lei/noapte/persoană în camera dublă, ofertă valabilă la un hotel de 3 stele, iar în staţiunile din sudul litoralului, tarifele încep de la 57 lei/noapte/persoană în camera dublă la un hotel de 3 stele. Pentru cei care vor pachete all inclusive, acestea sunt disponibile la preţuri ce pornesc de la 200 de lei/noapte/persoană în camera dublă la o unitate de 3 stele din staţiunea Jupiter. „Le recomandăm turiştilor care vor să profite de aceste oferte să facă deja rezervări, pentru că locurile sunt limitate şi se epuizează repede. Rezervările se pot face direct, la hotel, dar şi prin intermediul agenţiilor de turism. La fel ca la ediţiile anterioare, pachetele turistice pot fi achitate şi cu vouchere de vacanţă”, a mai spus preşedintele FPTR. Programul Litoralul pentru Toţi se află la ediţia cu numărul 42 şi este singurul program social din România susţinut integral de mediul de afaceri, respectiv de patronatele hoteliere autohtone. Detaliile privind hotelurile incluse în programul Litoralul pentru Toţi sunt disponibile pe site-ul FPTR.

SURSA: DIGI24


Articolul precedentA turnat oțet pe anvelopele mașinii și a descoperit un truc genial. Te scapă de multe probleme
Articolul următorDe ce să ţii câţiva căţei de usturoi la fereastră. Scapi de multe probleme, puţine gospodine ştiu trucul
fondat la 3.11.1998, înregistrat la Camera Înregistrărilor de Stat, membru al Asociaţiei Presei Independente afiliate WAN (Organizaţiei Internaţionale a Ziarelor) din anul 1999, este primul ziar din câmpia Sorocii, care este inclus în Catalogul ÎS "Poşta Moldovei", apare în limba română

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.