Au fost examinate mai multe unități de transport pentru rutele urbane (FOTO)

0
51

Ieri au fost verificate o parte din unitățile de transport ale firmelor participante în concursul anunțat de primărie, iar astăzi urmau să fie examinate altele. O parte din unitățile de transport propuse sunt puse deja în circulație, inclusiv pe rutele din oraș.

Membrii Comisiei orășenești de transport rutier au examinat fiecare unitate de transport, inclusiv interiorul acestora. “Noi examinăm conform anului și calitatea mașinii. Fiecare întreprindere expune câte 23 de mașini”, a menționat Vitalie Jardan, consilier orășenesc.

Membrul comisiei a specificat că în concurs participanții au dreptul să introducă mai multe vehicule, la care anul de producere nu este mai mic de anul 1997, iar starea acestora să fie bună.

Potrivit regulamentului, 20% din unităţile de transport de care dispune intreprinderea trebuie sa fie deținute în proprietate sau în leasing financiar și să dispună de parc propriu sau în locațiune.

În cadrul concursului și-au depus dosarele trei firme, printre care sunt SA „PAT-7”, SRL „Auto Invest Grup” și SRL „Smetanca”.

Decizia finală urmează a fi luată de către membrii comisiei până la sfârșitul lunii mai.

În jur de 90 unități de transport activează în rețeaua transportului public din oraș.

Citește: Zile numărate până la selectarea altor transportatori de rută

Articolul precedentCitește mâine în ziarul „OBSERVATORUL DE NORD”
Articolul următorCe interese are OdN şi pe cine “sapă” reporterii noștri?

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.