Anișoara și Iulian Spinei ne îndeamnă – Creștine, trezește-te! / VIDEO

1
1930

Cuplul de muzicieni din Soroca Anișoara și Iulian Spinei și-au lansat colindul lor, ambalat frumos într-un clip de zile mari. Este vorba de colindul “Creștine, trezește-te!”, filmat la Florești.

“Lucrăm din an la această colindă, dar în an nu am avut zăpadă ca să putem filma, cred că așa a vrut Domnul ne-a mai dat timp la dispoziție să lucrăm la ea ca să fie cât mai frumoasă, ne spune Anișoara Spinei. Am apelat la Cătălina Lungu, dumneaei a scris textul așa cum poate ea mai bine, apoi nașul nostru drag Ion Rotari a compus muzica, a făcut aranjamentul și tot la el în studio am imprimat vocile, s-a muncit foarte mult! Dumnezeu a ținut cu noi și ne-a trimis puțină zăpadă ca să putem filma în natură, a fost foarte frig, am înghețat dar s-a meritat! Am vrut foarte mult să fie și copiii noștri în videoclip, ceea ce nu este așa de simplu pe timp de iarnă, dar copiii au rămas entuziasmați de procesul de lucru, v-a fi o amintire pe viață, mai rar apar copiii cu varicelă în videoclipuri (cu puțin timp înainte de filmări David s-a infectat de varicelă).”

Anișoara și Iulian Spinei au fost uniți de muzică și formează o familie de cinci ani, având și doi copilași – Eva și David. Ei speră ca acest colind să ajungă la toată lumea bună să le aducă bucurie și împlinire sufletească, așa că vă îndemnăm să-l priviți și voi, după care să-l distribuie!

Colindul a fost filmat la Casa Muzeu “Vatra strămoșească” din satul Hârtop, raionul Florești, de soroceanul Victor Todirel.


Articolul precedentDe ce citesc “Observatorul de Nord”: Aflăm în detaliu toate știrile locale și raionale din surse sigure
Articolul următorDouă căi de luptă cu mucegaiul, ieftine și eficiente
Licenţiat în jurnalism și Master în Științe ale Comunicării, Facultatea de Jurnalism şi Ştiinţe ale Comunicării, Universitatea de Stat din Moldova.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.