Agenția de Dezvoltare Regională Nord și-a schimbat conducerea

0
74
Sursa foto: ADR Nord
Sursa foto: ADR Nord

Maria Prisacari este noul director al Agenției de Dezvoltare Regională (ADR) Nord. Maria Prisacari a fost prezentată marți, 25 februarie, colectivului de către ministrul Agriculturii, Dezvoltării Regionale și Mediului, Ion Perju.

Maria Prisacari a fost confirmată în postul de director al ADR Nord printr-un ordin semnat în data de 21 februarie 2020 de către ministrul Agriculturii, Dezvoltării Regionale și Mediului. Maria Prisacari își va îndeplini atribuțiile de director al Agenției începând cu data de 25 februarie a.c.

Cu acest prilej, ministrul Ion Perju s-a referit la experiența Mariei Prisacari în cadrul ADR Nord, exprimându-și convingerea că abilitățile sale vor contribui la consolidarea instituției și la realizarea proiectelor de dezvoltare regională aflate în proces de implementare și cele de viitor. Ministrul i-a dorit noului director al ADR Nord succese în noua funcție, exprimându-și încrederea că Maria Prisacari dispune de experiența şi calitățile necesare pentru îndeplinirea responsabilităților ce îi revin.

„Cred că doamna Maria Prisacari nu are nevoie de prezentare, care activează în cadrul ADR Nord de mult timp. Sperăm că experiența dumneaei în cadrul Agenției va da un nou impuls dezvoltării regionale în nordul țării, va contribui la atragerea investitorilor și la îmbunătățirea serviciilor locale. Contăm pe noul director și pe echipa sa”, a menționat ministrul Ion Perju în cadrul ședinței de prezentare a noii conduceri a ADR Nord.

În context, ministrul Ion Perju și noul director al ADR Nord i-au mulțumit pentru aportul adus în domeniul dezvoltării regionale fostului director interimar al ADR Nord, Constantin Bândiu, care a asigurat interimatul funcției în repetate rânduri.

La rândul său, Maria Prisacari a spus că va depune efort pentru a asigura bune relații de colaborare cu colegii și instituțiile statale în vederea realizării eficiente a priorităților și obiectivelor ADR Nord. „Echipa noastră va continua practicile bune, care au devenit în timp o frumoasă tradiție, dar în același timp ne vom strădui să identificăm în continuare noi posibilități de autoperfecționare. Un obiectiv major pe care îl vom urmări este atragerea investițiilor, pentru a contribui la creșterea nivelului de trai în regiune. Sunt sigură că împreună ne va reuși”, a spus Maria Prisacari, noul director al ADR Nord, mulțumind Ministerului Agriculturii, Dezvoltării Regionale și Mediului (MADRM) pentru încrederea acordată.

SURSA: adrnord.md

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.