Află cine sunt câștigătorii concursului raional „Se caută o stea”

0
210

Au fost anunțate rezultatele finale ale concursului raional online „Se caută o stea” ediția a III-a. Conform regulamentului, juriul a decis să nu acorde Premiul Mare și Locul I pentru categoria 7-11 ani și 10-15 ani. În schimb, vedeți topul mai jos cum s-au calificat celelalte participante.

Categoria 7-10 ani:

Locul II – Victoria Vrajmaș , 108 p. Diploma, premiul bănesc 125 lei.
Locul III – Ionela Pînzari , 102.5 p. Diploma, premiul bănesc 100 lei.
 
Categoria 11-15 ani:
Locul II – Adriana Iavorschii , 103 p. Diploma, premiul bănesc 125 lei.
Locul III – Ana Cernei , 95.5 p. Diploma, premiul bănesc 100 lei.
„Particip deja a treia oară la Concursul „Se caută o stea” organizat de Centrul de Creație pentru copii din municipiul Soroca. În această ediție m-am învrednicit cu locul II. Am emoții de nedescris. Sunt fericită că am participat și vreau să zic muzica este parte din viața mea. Mulțumesc organizatorilor”, ne-a spus Adriana Iavorschii.„A fost un concurs destul de captivant. Participarea la acest concurs nu a fost complicată, am mai participat la concursuri de acest gen. Nu e nimic nou pentru mine, dar am simțiți emoții pozitive, care doresc sa le simt încontinuu. Vreau să mai particip la concursuri de genul dat, îmi pare foarte interesant și distractiv”, a adăugat Ana Cernei.

 
„Era de așteptat ca la această ediție să participe mai puțini copii decât în anii precedenți. Concursurile online nu mai iau o amploare precum era cândva, acuma se practică mai mult concursurile cu participări fizice. Din păcate, cerințele regulamentului nu au fost îndeplinite, de aceea noi juriul, nu am putut să oferim premiul mare și locul I”, ne-a vorbit Ruslan Zabolotnîi, organizatorul concursului și conducătorul studio-ului muzical „Media Ton”.
Diplomele și premiile pot fi ridicate la Centrul de Creație al copiilor și adolescenților „Speranța”, care se află la Palatul de Cultură din Soroca, et. III, începând cu data de 20.02.23 până la data de 28.02.23 inclusiv.

  • ETICHETE
  • EC
Articolul precedentINFORMAȚIA OBIECTIVĂ VS DEZINFORMAREA: CARE-I DIFERENȚA?
Articolul următorValeriu Bordian: „Majoritatea pacienților cu COVID-19 au nu doar febră, ci și dereglări de comportament”

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.