Accident rutier grav în Soroca, un băiat de 16 ani a decedat

1
6342

Dimineața a avut loc un accident rutier pe traseul Soroca-Cosăuți. Polițiștii ajunși la locul accidentului au stabilit preliminar că la volanul unui automobil de marca Toyota RAV4, s-ar fi aflat un adolescent de 16 ani, locuitor al municipiului Soroca, care a decedat în urma inversării mașinii. Mașina, la volanul căreia a decedat băiatul de 16 ani, ar fi fost furată.

În mașină mai erau doi pasageri, un băiat de 15 ani și o fată de 16 ani, ambii din Soroca. Aceștia au refuzat internarea, ambii fiind supuși testării alcoolscopice cu aparatul Dräger. Doar la minorul de 15 ani s-a constat concentrația vaporilor de alcool în aerul expirat de 0,35 mg/l.

Preliminar din constatările preventive, oamenii legii consideră că șoferul nu a ținut cont de situația rutieră, sector de drum neiluminat, totodată nu a adoptat mijlocul de transport la viteza care i-ar garanta siguranța în traficul rutier, având exces de viteză, a ieșit de pe partea carosabilă, astfel a ajuns în fâșia forestieră și s-a răsturnat. Pe cazul dat a fost pornită o cauză penală pentru stabilirea tuturor circumstanțelor.

Mașina, la volanul căreia a decedat băiatul de 16 ani, ar fi fost furată

1 COMENTARIU

  1. Da si a lasat in urma parinti indurerati, mama la copil si un copil de 4 luni… Dumnezeu sal erte adolescenti fara minte in lok sa stei linga copil si sal vada cum creste iaca lasat pe toti cu inima frinta

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.