Reparația Centrului de zi pentru copii din municipiul Soroca este pe ultima sută de metri

0
304
   Servicii de recuperare, gimnastică medicală, logopedie, educație specializata, terapie ocupațională, dezvoltarea abilităţilor cognitive, de comunicare şi comportament, formarea deprinderilor de viaţă, consiliere şi reabilitare psihosocială – acestea sunt serviciile de care vor beneficia viitori ai Centrului de zi pentru copii din municipiul Soroca.
  Reparația edificiului este pe ultima sută de metri, iar aceste servicii vor fi la îndemâna copiilor din diferite grupuri și categorii din municipiul Soroca și localitățile învecinate.
Proiectul „Speranța”- Centru de zi cu servicii de calitate pentru copii” este realizat de AO „Casa Speranțelor” în parteneriat cu Consiliul raional Soroca și Primăria mun. Soroca, în cadrul proiectului „Organizațiile societății civile acționează pentru servicii sociale mai bune”, finanțat de Delegația Uniunii Europene în Republica Moldova,  cofinanțat și implementat de Fundația Soros Moldova în parteneriat cu Keystone Moldova și  Institutum Virtutes Civilis.
(SURSA: AO „Casa Speranțelor”)

  • ETICHETE
  • VC
Articolul precedentLiceul Teoretic din Visoca are ospătărie și cazangerie „schimbate la față”
Articolul următorAlte două stații de așteptare a transportului public au fost instalate în municipiului Soroca
fondat la 3.11.1998, înregistrat la Camera Înregistrărilor de Stat, membru al Asociaţiei Presei Independente afiliate WAN (Organizaţiei Internaţionale a Ziarelor) din anul 1999, este primul ziar din câmpia Sorocii, care este inclus în Catalogul ÎS "Poşta Moldovei", apare în limba română

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.