40 de nominalizări pentru trofeul „Alexandra Grajdan”

0
30

 În decembrie , Asociația Obștească „DEMOS” va organiza Gala Educației Incluzive, în cadrul căreia va fi înmânat Trofeul „Alexandra Grajdian” pentru CURAJ ȘI INOVAȚIE în promovarea educației incluzive 2020. De altfel, anul acesta au fost validate 40 de nominalizări ale unor instituții care au avut o contribuție substanțială și de durată în dezvoltarea și promovarea educației incluzive!

    “Proiectul implementat de noi, afirmă Liliana SAMCOV, director executiv la Asociația obștească „DEMOS”, este orientat spre îmbunătățirea calității serviciilor educaționale”. Prin acest proiect, ONG-ul își propune să ofere celor peste 1200 de elevi, părinți și profesori ai instituției, dar și altor locuitori din nordul țării, competențe și oportunități de participare activă în procesele de luare a deciziilor la nivel local, în special cele care vizează achizițiile, lucrările de îmbunătățire a infrastructurii școlare, prin aplicarea metodelor de eficiență energetică. Având ca scop asigurarea procesului educațional de calitate al Liceului Teoretic „Pan. Halippa”, prin aplicarea metodelor de participare cetățenească în procesul de guvernare și de eficiență energetică, acest proiect oferă posibilitate părinților, elevilor, profesorilor, bărbați și femei, persoane cu necesități speciale, în mod egal, să participe în procesul de planificare a activităților de reabilitare a infrastructurii L.T. „Pan Halippa”; să monitorizeze activitățile de renovare, prin supravegherea proceselor de achiziții, desfășurare a lucrărilor, gestionare și întreținere a infrastructurii liceului; să sporească gradul de informare privind eficiența energetică, precum și nivelul de conștientizare cu privire la necesitatea eficientizării energetice a clădirilor publice și private.” 

AO ”Info-DAVA” este beneficiara Programului de Granturi Locale al Uniunii Europene (UE) și implementează proiectul ”Comunicare pentru schimbare” în raionul Soroca. Programul de Granturi Locale este lansat în baza Cadrului Unic de Sprijin a UE, acordat pentru Republica Moldova (2017-2020) din cadrul Instrumentului European de Vecinătate, prin intermediul proiectului „Abilitarea cetățenilor din Republica Moldova” (2019-2021), finanțat de către Uniunea Europeană și implementat de Agenția de Cooperare Internațională a Germaniei (GIZ). Partenerul proiectului pentru creșterea potențialului de vizibilitate și implicare a cetățenilor este Asociația Presei Independente (API).

 

 


Articolul precedentSoarta fostului stadion republican a fost pecetluită
Articolul următorTariful pentru transportul public din Soroca s-ar putea majora la 3 și 4 lei
fondat la 3.11.1998, înregistrat la Camera Înregistrărilor de Stat, membru al Asociaţiei Presei Independente afiliate WAN (Organizaţiei Internaţionale a Ziarelor) din anul 1999, este primul ziar din câmpia Sorocii, care este inclus în Catalogul ÎS "Poşta Moldovei", apare în limba română

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.