Ziua Internațională a Familiei sărbătorită la Soroca / VIDEO

0
156

Cu prilejul Zilei Internaționale a familiei în Piața Libertății din orașul Soroca a fost organizat un frumos eveniment pentru copiii din serviciile sociale: „Asistență parentală profesionistă” și „Casă de copii de tip familial”. Organizatorii evenimentului, Direcţia Asistenţă Socială şi Protecţie a Familiei, Instituția Publică „Centrul Raional pentru Tineret din Soroca”, Consiliul Raional al Tinerilor Soroca, Publicația Periodică „Ziarul Nostru WEB”, Rotary Club Soroca în colaborare cu agenții economici din raion și orgnizațiile bugetare au oferit cadouri tuturor copiilor.

Atmosfera de sărbătoare a fost completată cu cântecele și poeziile elevilor de la Centrul de Creație a Copiilor și Adolescenților ”Speranța”.

 


Articolul precedentUn Volkswagen tamponat a distrus peretele unei case
Articolul următorCorupția în învățământ: educăm generații de tineri deprinși de la școală cu mita și „plicurile”
fondat la 3.11.1998, înregistrat la Camera Înregistrărilor de Stat, membru al Asociaţiei Presei Independente afiliate WAN (Organizaţiei Internaţionale a Ziarelor) din anul 1999, este primul ziar din câmpia Sorocii, care este inclus în Catalogul ÎS "Poşta Moldovei", apare în limba română

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.