Zborurile regulate de pasageri sunt suspendate, iar cele ocazionale sunt posibile

0
93

    După cum am relatat anterior, cursele aeriene regulate și charterele aeriene regulate sunt suspendate până la 30 iunie 2020. Această decizie a fost luată de Autoritatea Aeronautică Civilă a Republicii Moldova.

Pe de altă parte, autorizarea zborurilor neregulate, curselor charter ocazionale, este posibilă și va fi emisă de către Autoritatea Aeronautică Civilă a Republicii Moldova (AACRM), la solicitarea operatorilor aerieni. Pasagerilor li se recomandă ca înainte de a procura un tichet avia la o cursă neregulată să verifice pe site-ul www.caa.md, compartimentul noutăți, dacă este autorizată cursa.

Adițional, la eliberarea permisiunii, AACRM va solicita de la operatorii aerieni respectarea măsurilor pentru prevenirea răspândirii infecțiilor cu COVID-19. Condițiile ce urmează a fi respectate de către pasageri vor fi publicate pe site-ul oficial al operatorilor aerieni și se vor aduce la cunoștință pasagerilor până la vânzarea biletelor”. (INFO OdN)

Articolul precedentMădălina Babici, Cătălin Filip, Sanda Păunescu, Andreea Ranga și Marius Rotar și-au trăit pentru câteva luni visul de a fi american
Articolul următorImunizarea profilactică a copiilor a fost reluată
fondat la 3.11.1998, înregistrat la Camera Înregistrărilor de Stat, membru al Asociaţiei Presei Independente afiliate WAN (Organizaţiei Internaţionale a Ziarelor) din anul 1999, este primul ziar din câmpia Sorocii, care este inclus în Catalogul ÎS "Poşta Moldovei", apare în limba română

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.