Vrei să aduci un premiu școlii în care înveți? Agenția pentru Eficiență Energetică lansează un nou concurs !

0
331

La concurs sunt invitați să participe grupurile de copii cu vârsta cuprinsă între 6 și 10 ani (categoria I) și 11 și 16 ani (categoria II) cu  mesaje video/filmulețe, dezbateri, lecții deschise, eseuri, jocuri intelectuale, flash mob-uri, campanii de informare, etc  pe tema eficienței energetice și a surselor de energie regenerabilă . Vor fi apreciate și premiate 6 instituții/clase pentru cele mai reușite și frumoase activități.

Concursul de creație “Săptămâna eficienței energetice în școala mea”, este dedicat Săptămânii Europene a Energiei Durabile (EUSEW).

Participanții vor transmite informațiile pe e-mail la adresa concurs@aee.md, cu mențiunea “Săptămâna eficienței energetice în școala mea” și să includă numele, prenumele, localitatea, instituția de învățământ și datele de contact ale profesorului, dirigintelui sau persoanei responsabile.
sursa: aee.md
Articolul precedentLuptători soroceni – câștigători și premianți ai Campionatului Deschis al Autonomiei Găgăuze
Articolul următorPUBLICITATE: “Prelungește viața hainelor tale la atelierul nou deschis în cartierul Soroca Nouă!”/VIDEO
fondat la 3.11.1998, înregistrat la Camera Înregistrărilor de Stat, membru al Asociaţiei Presei Independente afiliate WAN (Organizaţiei Internaţionale a Ziarelor) din anul 1999, este primul ziar din câmpia Sorocii, care este inclus în Catalogul ÎS "Poşta Moldovei", apare în limba română

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.