Vor crăpa pietrele și la noapte, până la -20 de grade Celsius în termometre

0
204

 Cel puțin până sâmbătă, ziua vom avea temperaturi sub zero grade, cel mai frig fiind noapte. Bunăoară,   în noaptea spre vineri, 19 februarie, meteorologii prognozează până la minus 20 de grade Celsius în raioanele de nord.

   Pe parcursul zilei de astăzi vom avea, în raioanele de nord, -2..+1 grad Celsius. Cerul va fi de la noros până la variabil. Izolat, noaptea va ninge slab. Pe unele drumuri va fi ghețuș. Vântul va sufla din direcția nord, cu viteză slabă.

Prognoza meteo pentru 18 februarie

Vineri, după o noapte geroasă, va fi destul de frig și pe parcursul zilei: sunt așteptate până la -4..-7 grade Celsius în nord, -3..-6 grade în centru și -2..-5 grade în sud. Nu sunt anunțate precipitații pentru vineri. Presiunea atmosferică va fi fi ridicată. Vântul va sufla domol. Sâmbătă se va încălzi, iar de duminică vor fi temperaturi pozitive pe parcursul orelor diurne în toate regiunile.

Articolul precedentUE//// Eficientizarea energetică înseamnă reducerea pierderilor cu 35 la sută
Articolul următorMoneda europeană se prăbușește în fața leului moldovenesc, -18 bani astăzi!
fondat la 3.11.1998, înregistrat la Camera Înregistrărilor de Stat, membru al Asociaţiei Presei Independente afiliate WAN (Organizaţiei Internaţionale a Ziarelor) din anul 1999, este primul ziar din câmpia Sorocii, care este inclus în Catalogul ÎS "Poşta Moldovei", apare în limba română

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.