(VIDEO) SOROCA ALEGE: Ei vor să fie primari / partea a doua

0
213

Redacția „Observatorul de Nord” organizează dezbateri electorale în direct între candidații pentru Primăria municipiului Soroca. Candidații sunt invitați în ordinea înregistrării la CEC, iar aseară a fost organizată a doua emisiune cu următorii candidați: Elena Bodnarenco, Partidul Comuniștilor din Republica Moldova, Alexandru Cimbriciuc, Partidul Unității Naționale și Victor Felișcan, Partidul Voința Poporului. A fost invitată și Lilia Pilipețcaia de la Partidul Socialiștilor din Republica Moldova, care însă nu a dorit să participe. 

Privește, în direct, dezbaterile cu candidații la funcția de primar a municipiului Soroca, realizate de către Observatorul de Nord. Ascultă ce promit, vezi cum răspund la întrebări și alege cea mai bună candidatură pentru municipiul Soroca! Astăzi la 17.30 urmăriți în direct pe pagina noastră de Facebook dezbaterile electorale cu Ghenadie Bujor, Partidul Popular Românesc, Boris Onica, Partidul Național Liberal, Victor Său, candidat independent și Ion Babici, Blocul Politic ACUM/DA și PAS.

Articolul precedentFOTOGRAFIA ZILEI: Soroca – orașul absurdităților. Cine mai pune “zebre” în fața stației?
Articolul următorUn sorocean este reținut în capitală, el riscă șase ani pe pușcărie pentru furt și escrocherie
Licenţiat în jurnalism și Master în Științe ale Comunicării, Facultatea de Jurnalism şi Ştiinţe ale Comunicării, Universitatea de Stat din Moldova.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.