VIDEO: Observatorul de Nord face totalurile concursului de fotografii „Decada Dragostei”

0
398

Pentru îndrăgostiții de orice vârstă, de la 18 la 99 de ani, “Observatorul de Nord” a lansat în luna februarie un concurs în care a îndemnat să participe cele mai frumoase cupluri din raionul Soroca. Alături de noi au fost și sponsorii acestui concurs, partenerii noștri tradiționali — Magazinul de vinuri  ”Buchetul Moldovei”  și „John Pix”, lider pe piața tiparului din regiunea noastră.

Oamenii au fost îndemnați să intre pe pagina de Facebook “Observatorul de Nord” și să-și dea like-ul pentru “Cuplul tinereții” (18-39 ani), “Cuplul de argint” (40-59 ani) și “Cuplul de aur” (60-99 ani). Bătălia cea mare a fost între “Cuplurile tinereții”, unde au concurat 161 de cupluri. Din fotografiile acestora a fost create două slideshow-uri care pot fi urmărite mai jos.

Primele trei cupluri câștigătoare din fiecare categorie vor primi câte o sticlă de șampanie (Cuplurile tinereții), vin (Cuplurile de argint) și divin (Cuplurile de aur) oferite de ”Buchetul Moldovei”, un portret cu imprimarea pozei câștigătoare pe pânză aranjată pe șasiu de la „John Pix”, un calendar personalizat și un abonament pentru 9 luni ale anului 2020 (aprilie-decembrie) de la ziarul „Observatorul de Nord”.

Între timp, internauții au fost îndemnați să participe și să împartă like-uri „greilor” din categoriile “Cuplurile de argint” și “Cuplurile de aur”. Primele trei cupluri câștigătoare din fiecare categorie vor primi câte o sticlă de șampanie (Cuplurile tinereții), vin (Cuplurile de argint) și divin (Cuplurile de aur) oferite de  ”Buchetul Moldovei”, un portret cu imprimarea pozei câștigătoare pe pânză aranjată pe șasiu de la „John Pix”, un calendar personalizat și un abonament pentru 9 luni ale anului (aprilie-decembrie) de la ziarul „Observatorul de Nord”.

Rugăm câștigătorii să vină la redacție pentru certificatul cu care se vor prezenta după premii la partenerii noștri.

Observatorul de Nord; OdN; Soroca; ziarul, газета; newspaper

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.