VIDEO: De ziua Familiei elevii din Soroca și-au invitat părinții la sport

0
591

De Ziua Familiei, mai mulți elevi de la IP LT “Petru Rareș” din Soroca și-au invitat familia la sport. Părinții, frații și surorile au acceptat propunerea, astfel elevii au jucat împreună cu cei dragi baschet, șah sau au făcut gimnastică. Activitatea s-a dovedit a fi nu doar benefică pentru sănătate, dar și foarte veselă.  

Momentele au fost filmate, iar imaginile au fost adunate într-un filmuleț video. Ideea aparține doamnei Dorina Zabolotnîi, învățătoare de clasele primare, care predă Educația fizică în trei clase.

“Pe timp de pandemie continuăm să facem ore la distanță. Dacă de la început expediam elevilor doar link-uri cu ore de sport, acum cu ajutorul aplicației ZOOM exersăm  împreună cu mare plăcere.

În această perioadă am reușit să realizăm un proiect video cu elevii cl. a III-a “C” – “Sport de acasă “, cu elevii din cl. a III-a “A” – ” Sport împreună cu familia ” și urmează proiectul “Educația fizică altfel”, cu elevii din clasa a IV-a “A”. Scopul acestor proiecte este încurajarea elevilor să practice sportul pentru dezvoltarea armonioasă a corpului și pentru a favoriza starea de bine”, menționează doamna Zabolotnîi.

Psihologii spun că activitățile desfășurate împreună de mebrii familiei acționează pozitiv asupra relației dintre ei și îi apropie mult pe cei dragi. Sportul este o opțiune minunată pentru a fi practicat împreună.

Ziua Familiei este sărbătorită în fiecare an la 15 mai.


Articolul precedent25 cazuri noi de COVID-19 în raionul Soroca sunt confirmate astăzi: Mai mulți bolnavi din Bădiceni vor fi internați la spital
Articolul următorNăluca „coaliției situative” revine în actualitate…
fondat la 3.11.1998, înregistrat la Camera Înregistrărilor de Stat, membru al Asociaţiei Presei Independente afiliate WAN (Organizaţiei Internaţionale a Ziarelor) din anul 1999, este primul ziar din câmpia Sorocii, care este inclus în Catalogul ÎS "Poşta Moldovei", apare în limba română

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.