Veteranii din raioanele Soroca și Drochia vor demonstra, pe terenul de fotbal, că mai au „benzină în instalații”

0
169

După ce campionatele Republicii Moldova la fotbal și-a tras cortina, în toate ligile, în lumina reflectoarelor revin veteranii sportului rege, care își vor măsura puterile și vor demonstra că „mai au sânge în instalații”, în cadrul ediției 2023, organizată de Liga Veteranilor din Regiunea Nord.

În competiție s-au înscris 12 formații, care au fost repartizate în două grupe. Astfel, din grupa B fac parte și echipele din raioanele Soroca și Drochia, alături de rivalii din Ocnița, Bălți, Dondușeni și Râșcani. Din grupa A fac parte veteranii din Telenești, Rezina, Sângerei, Fălești, Ungheni și Glodeni.

Primele două meciuri sorocenii le dispută în deplasare, la Drochia și Râșcani, iar primul meci de pe teren propriu va avea loc pe data de 23 iunie, la ora 18:00, în compania veteranilor din Dondușeni.

 

Articolul precedentDirecția Ocuparea Forței de Muncă Soroca a găzduit un Târg al Locurilor de Muncă
Articolul următorVeste bună: Moldovenii stabiliți în Grecia își vor putea converti permisele de conducere
fondat la 3.11.1998, înregistrat la Camera Înregistrărilor de Stat, membru al Asociaţiei Presei Independente afiliate WAN (Organizaţiei Internaţionale a Ziarelor) din anul 1999, este primul ziar din câmpia Sorocii, care este inclus în Catalogul ÎS "Poşta Moldovei", apare în limba română

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.