Vaccinarea anti-Covid 19 se va face în trei etape. Vezi la ce etapă și tu vei fi vaccinat

0
162

   După cum v-am informat anterior, procesul de imunizare e anti-Covid 19 ar putea începe la începutul lunii februarie, fapt confirmat ieri și de Tatiana Zatîc, secretar de stat la Ministerul Sănătății Muncii și protecției Sociale. 

  Conform doamnei secretar de stat, Planul național de imunizare anti-COVID-19 include trei etape de vaccinare, în funcție de disponibilitatea vaccinului.

Etapa I: vor fi vaccinați lucrătorii din instituțiile medico-sanitare.

Etapa II:  vor fi vaccinați adulții cu vârsta mai mare de 60 de ani și persoanele cu comorbidități, angajații poliției etc.

Etapa a III:  va fi vaccinată populația generală, indiferent de vârstă. Vor fi vaccinate și persoanele care s-au tratat de infecția COVID19, fără a se solicita un test la anticorpi.

IMPORTANT!!! Vaccinurile se vor administra gratuit. Acestea vor fi disponibile tuturor lucrătorilor medicali indiferent de forma juridică, conform prioritizării.


Articolul precedentSalvatorii avertizează: vin geruri năprasnice
Articolul următorAngela Mușenco despre Volovița și volovițenii de odinioară / VIDEO
fondat la 3.11.1998, înregistrat la Camera Înregistrărilor de Stat, membru al Asociaţiei Presei Independente afiliate WAN (Organizaţiei Internaţionale a Ziarelor) din anul 1999, este primul ziar din câmpia Sorocii, care este inclus în Catalogul ÎS "Poşta Moldovei", apare în limba română

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.