Un sfat pentru Balanță: Fă totul pe cont propriu

0
169

Horoscopul săptămânii viitoare

RAC:

Fii activ, implică-te în orice nouă provocare, pentru că ai toate resursele necesare unor proiecte care ar putea evolua mult mai repede dacă nu le lași să lâncezească. Tu ești conducătorul mașinii care duce acolo unde vrei tu, deci bazează-te numai pe propriile resurse. Energie, chef, ambiție, toate sunt atuurile tale de acum, pune-le la treabă pentru a face pași mari înainte. Nu accepta să fii dat la o parte doar pentru că unii spun că, momentan, nu deții toate calitățile necesare. Unii te pot evita, spunând că nu ești pregătit, că nu ești la nivelul dorit, că mai ai de învățat, de aceea ai putea simți o oarecare atitudine discriminatorie față de tine.

LEU:

Organizează-ți mai bine activitatea, pune-le pe toate pe căprării, ca un contabil care știe exact ce e de făcut. Nu lăsa lucrurile la voia întâmplării, pentru că acum câștigă rigoarea, disciplina, claritatea, calități de care dispui din belșug săptămâna aceasta. Nu te abate de la moralitate, de la etică, de la deontologie, de la legile scrise sau nescrise, chiar dacă tentațiile apar la tot pasul. De multe ori vei fi îndemnat să te abați de la calea cea dreaptă, să nu respecți legea, să nu faci lucrurile așa cum e corect, pentru că există căi mai accesibile și mai scurte dacă ocolești legea.

FECIOARĂ:

Fii alături de cei care suferă, de cei care nu au ceea ce ai tu, ridică-le, cum poți, moralul și oferă-le ceva din puținul tău, pentru că știi cât de important e să fie cineva alături de tine la greu. Ești foarte apropiat de cei în nevoi, de săraci, de bolnavi, de bătrâni, de cei care au o lacrimă pe obraz, iar tu reușești cumva să-i faci să se simtă mai bine, chiar și pentru o clipă. Nu exagera cu munca, ești predispus spre abuzuri care nu fac altceva decât să te lase fără puteri. Tot ce faci în exces — cheltuieli, muncă, mâncare, griji — lasă urme, deci trebuie să păstrezi o măsură în toate, ca nu cumva să sari calul.

BALANȚĂ:

Fă totul pe cont propriu, pentru că tu singur deții toate resursele pentru a reuși în ce ți-ai propus. Lasă-i pe ceilalți deoparte, să se zbată cum vor, pentru că acum ai mai mult spor dacă lucrezi independent. Chiar îți place această libertate deplină — de mișcare, de decizie, de acțiune, de gândire — fără să-ți spună alții ce să faci, dar atunci când lucrezi independent tu trebuie să le faci pe toate după principiul: eu centrez, eu dau cu capul. Nu-ți umple mintea cu griji inutile. Ai o ușoară tendința de a fi paranoic, de a te chinui singur cu întrebări, cu dubii, cu frici nejustificate, ca atare, dacă e să ai un inamic, săptămâna aceasta, e doar în mintea ta.

SCORPION:

Întinde o mână spre împăcare spre cel pe care l-ai deranjat. Lasă orgoliile deoparte, recunoaște dacă ai greșit și caută o cale de dialog. Poate celălalt o face pe jignitul și supăratul — și poate chiar are de ce — dar în adâncul sufletului așteaptă de la tine acea portiță care să vă ajute din nou să reluați legătura. Nu-ți reprima sentimentele, frustrările, gândurile, nu le înăbuși în fașă, oricum ar fi ele. Că e supărare sau teamă, sau că e fericire sau euforie, arată-le deschis, scoate-le la lumină, pentru că spun multe despre sufletul tău. Cu cât le ții mai mult sub control, cu atât mai împovărat îți devine sufletul.

SĂGETĂTOR:

Bucură-te de tot ce-i frumos, încarcă-ți sufletul de lumină, de soare — la propriu și la figurat — profită de orice clipă frumoasă pentru a zâmbi sincer și a te bucura de viață. Afirmă-te, dă din coate, fă orice pentru a-ți demonstra personalitatea unică, pentru că ceva din tine atrage mai mult atenția asupra ta. Profită de șanse! Nu schimba nimic din ceea ce făceai până mai ieri, nu e vremea schimbării, pentru că e posibil ca tentația ta de a schimba direcția să survină exact înainte ca succesul să apară în calea ta.

CAPRICORN:

Uneori merită să faci și sacrificii pentru a-ți atinge țelurile, ca atare, oricât de greu ți-ar fi, merită să-ți mai calci uneori pe mândrie și să spui da acolo unde, altădată, ai fi spus sus și tare nu. Poate că pe moment te doare sufletul că ai făcut asta, orgoliul tău plânge în surdină, dar după ce îți vei atinge scopurile, te vei felicita singur că ai avut puterea să-ți calci pe inimă și să faci un compromis. Nu te lua după ce-ți transmite intuiția, nu asculta nici acea voce interioară care mai întâi șoptește vag, apoi pur și simplu strigă la tine să faci sau să nu faci un anumit lucru, pentru că e foarte posibil ca, de data aceasta, vocea interioară să nu aibă dreptate.

VĂRSĂTOR:

Fă totul cumpătat, calculat, pune în balanță toate argumentele pro și contra înainte de a lua vreo decizie. E momentul unei alegeri importante, dar nu te grăbi nici la una, nici la alta dintre alternative, până nu ești sigur că ai analizat situația pe toate fețele. Fii obiectiv, ascultă opiniile și dintr-o direcție și dintr-alta, pentru că decizia cea mai corectă e cea care ține cont de toate posibilitățile. NU te izola de restul lumii, ca și cum nu ți-ar păsa de ce se petrece în jurul tău.

PEȘTI:

Fii cu tupeu, lasă modestia deoparte, laudă-te, bate-te cu pumnul în piept, la o adică, pentru că sunt momente când trebuie să-ți ții în frâu propriile slăbiciuni și să afișezi o imagine de om puternic, o atitudine de învingător, de om plin de sine, care știe ce face. Numai cu acest dram de curaj în plus poți reuși să-i dai deoparte pe cei fără valoare care vor face tot posibilul să iasă în frunte, dar valoarea ta va prima și nu-i va lăsa pe mediocri să ia ce e al tău. Nu lăsa conștiința să te oprească să faci unele lucruri doar pentru că ar conține, pe ici, pe colo, ceva incorect.

BERBEC:

La serviciu, lumea te caută pentru ideile inspirate, pentru soluțiile geniale, pentru cuvintele de încurajare, deci nu păstra doar pentru tine ceea ce trece acum prin mintea ta. O reușită de proporții în carieră poate încununa săptămâna, pentru că întervii on mod salvator într-o acțiune profesională. Sfaturile pe care le oferi, informațiile pe care le transmiți și mâna de ajutor pe care o oferi pot redresa o situație cu brio. Nu-ți face, momentan, planuri mărețe, nu proiecta spre viitor un anumit scop, pentru că așa scapi din vedere prezentul.

TAUR:

Păstrează distanța față de ceea ce-ți inspiră nesiguranță, neclaritate, neîncredere, pentru că de data aceasta lucrurile se rezolvă mult mai bine dacă stai pe margine, taci și aștepți. Orice gen de implicare poate genera haos. Să nu te mire că apar piedici, amânări, refuzuri, toate au un rost: acela de a te opri din elan pentru a-ți cruța forțele și a nu-ți consuma resursele. Nu sta singur săptămâna aceasta, pentru că singurătatea te trimite într-o zonă periculoasă pentru psihicul tău, generatoare de amăgire, de depresie, de tristețe, or tu nu ai nevoie de așa ceva.

GEMENI:

Fă totul lent, înaintează cu pași mici, chiar dacă tu, din fire, ești mai iute, dar de data aceasta succesul vine doar cu multă răbdare. Ai parte și de sfaturile înțelepte ale unei persoane mai mature, din altă generație decât a ta, de la care ai numai de învățat, ca atare acceptă faptul că lucrurile bune se clădesc în timp, nu peste noapte. Nu aștepta ca lumea să te înțeleagă, pentru că nu nimerești printre cei mai receptivi tovarăși de lucru sau de discuție. Se pot încinge dese discuții în contradictoriu în care, oricât te-ai strădui, tot nu vei convinge pe toată lumea.

 

ГОРОСКОП НА СЛЕДУЮЩУЮ НЕДЕЛЮ

Овен:

Не хотите разрушить отношения? Тогда передайте бразды правления мужчине. А сами займитесь собой — обновите гардероб, например. Покупки принесут вам радость. Кстати, сейчас идеальное время для приобретения машины или квартиры. При этом кредит брать нежелательно.

Телец:

Любые переезды и перелеты сейчас не рекомендуются. Лучше перенесите поездку. Желательно провести это время дома, лежа на диване с интересной книгой. Вам нужен отдых! Физический труд сейчас может обернуться травмами или обострением старых болезней.

Близнецы:

Судьбоносным для вас станет период с 11 по 14 июля. В это время можно планировать все важные дела. Могут огорчить ближайшие родственники: будьте готовы к этому. Обратитесь за поддержкой к друзьям, второй половине, и вы почувствуете себя намного лучше.

Рак:

Многих Раков на этой неделе ждут расставания. Если отнесетесь к ним философски, скоро в вашей жизни откроются новые двери. Сейчас лучше не давать в долг, если не хотите потерять деньги. Лучше помогать не материально, а хорошим советом, например.

Лев:

Старые знакомые, о которых вы давно забыли, вновь дадут о себе знать. Ох, как не вовремя! Период благоприятен для того, чтобы продвигать свое идеи перед начальством. Их одобрят. Если вы дачник, поднажмите сейчас! Вы можете сделать больше и лучше, чем планировали.

Дева:

Какой бы выбор не стоял перед вами сейчас, вы все сделаете правильно. Не сомневайтесь в своих силах! В данный период можно кардинально менять образ и судьбу. Также следите за знаками. Сейчас Вселенная будет щедро раздавать их и помогать вам своими советами.

Весы:

Не выясняйте отношений с любимым. Лучшее, что сейчас надо сделать, это просто отдохнуть друг от друга. Желательно не делать крупных покупок. Звезды советуют не сидеть дома и принимать все приглашения, которые будут вам поступать.

Скорпион:

Вам может поступить заманчивое, но очень рискованное предложение. Принимайте его, только если будете полностью уверены в исходе. В данный период желательно работать по максимуму, чтобы позволить себе отдых потом. Самое время начинать планировать путешествие.

Стрелец:

Некоторые Стрельцы сейчас могут закрутить бурный служебный роман. Однако продолжения у него, скорее всего, не будет. На службе сейчас лучше не попадаться под горячую руку начальства. В семье возможны бытовые ссоры. Сведите их на нет по собственной инициативе.

Козерог:

Хронические болячки могут напомнить о себе. Лучшее, что вы можете сделать, — придерживаться здорового образа жизни. В выходные дни не сидите дома, отправляйтесь на свежий воздух. С 12 по 14 число возможны материальные поступления, которых вы не ждали.

Водолей:

Любые ссоры сейчас нежелательны. Наоборот, старайтесь по-доброму относиться ко всем, кто будет к вам обращаться. Сделки, совершенные в этот период, окажутся невыгодными. А вот обучение пойдет только на пользу! Можно начать с любых онлайн-курсов.

Рыбы:

Чтобы разжечь былую страсть в любовных отношениях, придется постараться. Все в ваших руках, помните об этом! В отношениях с коллегами будьте мудры. Не отвечайте злом на зло. В период с 8 по 10 июля оставайтесь начеку: вас могут обмануть.

 

 

 


Articolul precedentRemake-ul desenului animat „Nu, pogodi!” vine cu câteva personaje noi
Articolul următorÎncepem cu căldură de la o luni: +30 de grade Celsius!
fondat la 3.11.1998, înregistrat la Camera Înregistrărilor de Stat, membru al Asociaţiei Presei Independente afiliate WAN (Organizaţiei Internaţionale a Ziarelor) din anul 1999, este primul ziar din câmpia Sorocii, care este inclus în Catalogul ÎS "Poşta Moldovei", apare în limba română

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.