Un moldovean din Onești este cel mai bogat român

0
505

Conform Forbes TOP 500 miliardari, cel mai bogat român este Daniel Dines, născut la Onești, cu o avere de 7,7 miliarde lei. El este patronul UiPath, care a devenit în anul 2018 primul unicorn românesc –  o companie din domeniul tehnologiei evaluată la peste un milliard de dolari.  Uipath este primul business din Bucureşti devenit decacorn – unicornul reprezintă un miliard, deca e cu 10. Compania a atins borna celor 10 miliarde de dolari după ce mai multe fonduri au investit 225 de milioane de dolari în dezvoltarea acesteia.

Locul 2 este ocupat de frații Dragos şi Adrian Pavăl,care dețin Compania Dedeman, cu 7,5 mld. lei la activ. Cu o avere de 6 mlrd lei, Ion Țiriac ocupă  locul 3. Pe locul 4 se regăsește  Anastasia Soare cu 2,3 mld. lei. Anastasia Soare  îşi păstrează „corona” şi supremaţia din „Regatul Sprâncenelor”.  Locul 5 este oculpat de Zoltan Teszari, de la RCS & RDS,  cu 1,9 mld. lei. Urmează pe locul 6 Radu Dimofte – 1,5 mld. lei.   Locul 7 este ocupat de 3 persoane/familii, la egalitate cu o avere estimată la 1,4 miliarde de lei: Familia Talpeş, Andrei Diaconescu şi Victor Căpitanu. Următoarele locuri sunt ocupate de Anca Vlad, deţinătoarea grupului Fildas Catena, şi de Iulian Dascălu, deţinătorul proiectelor Iulius. (SURSA: adevărul.ro)


Articolul precedentActivități agricole online – a bate câmpii pe Facebook
Articolul următorLoc de popas: Izvorașul de la marginea orașului Soroca / VIDEO
fondat la 3.11.1998, înregistrat la Camera Înregistrărilor de Stat, membru al Asociaţiei Presei Independente afiliate WAN (Organizaţiei Internaţionale a Ziarelor) din anul 1999, este primul ziar din câmpia Sorocii, care este inclus în Catalogul ÎS "Poşta Moldovei", apare în limba română

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.