Un minor din raionul Soroca va face 6 ani de pușcărie fiindcă și-a violat propria mamă

0
863
Sursa foto: https://pixabay.com

Un minor din raionul Soroca, acuzat de comiterea infracțiunilor prevăzute la art. 171 alin. (2) lit. c) din Codul penal, a fost învinuit de viol asupra unui membru de familie.

La data de 3 septembrie 2023, aproximativ la ora 21:30,  a comis un act sexual neconsimțit cu mama sa, folosind violența fizică, profitând de imposibilitatea victimei de a se apăra, deoarece aceasta se afla în stare de ebrietate.

Conform raportului de expertiză judiciară nr. 202321D0294 din 15.09.2023, victima a suferit leziuni minore, specifice unui act sexual forțat.

În ședință de judecată inculpatul a negat vinovăția, susținând că ”a avut un conflict cu mama sa și a lovit-o. Nu-și mai aduce aminte de la ce a început cearta între ei. A lovit-o cu pumnul în față, i-a aplicat în jur de 4-5 lovituri. Cu ei în casă nu mai era nimeni. Acestea au avut loc pe la ora 21-00, seara. Ambii se aflau în stare de ebrietate. A concretizat, că doar a lovit-o pe mama sa. Alte cazuri de așa gen nu au avut loc. De la loviturile aplicate, pe fața mamei au rămas urme a doua zi.”

De asemenea, a declarat că nu înțelegea termenii „viol” și „violență” la momentul urmării penale.

Femeia a povestit despre aceste cazuri vecinilor, care au îndemnat-o să depună plângere la Poliție.

Instanța a stabilit că vina minorului este dovedită pe deplin prin probele acumulate și mărturiile audiate. Sentința prevede o pedeapsă de 6 ani și 1 lună de închisoare, cu executarea pedepsei în Centru de detenție pentru minori și tineri, ținându-se cont de circumstanțele atenuante și de personalitatea condamnatului.


Articolul precedentCele opt plante care ţin păianjenii la distanţă. Scapi de ei imediat, nu trebuie să mai aplici tot felul de substanţe toxice
Articolul următorTot mai multe gospodine presară zahăr prin curte. Vei face și tu așa, e trucul care te scapă de o mare problemă

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.