Un bărbat a fost condamnat la închisoare și i s-a retras dreptul de a conduce: în urma accidentului, două minore au avut de suferit

0
1025

Recent, Judecătoria Soroca l-a condamnat pe un bărbat la o pedeapsă sub forma a 9 (nouă) luni de închisoare, și i-a anulat dreptul de a conduce mijloace de transport. Conform materialelor judecății, bărbatul s-a făcut vinovat de producerea unui incident rutier ce a avut loc la data de 27 decembrie 2023, în urma căruia două minore au suferit diferite leziuni.

Părțile vătămate au relatat că în seara respectivă au ieșit la plimbare, iar în dreptul lor s-a oprit o mașină, în care se afla șoferul și un vecin de-al lor. Șoferul le-a propus minorelor să  le plimbe cu mașina. Minorele au acceptat să urce în mașină, ocupând locurile din spate. În timpul călătoriei, mașina a derapat de pe drum, provocând un accident. Fetele s-au ales cu diferite leziuni.

Vecinul fetelor, în calitate de martor a confirmat că în seara respectivă, împreună cu șoferul, au consumat alcool înainte de a se urca în mașină și că nu-și amintește cu exactitate circumstanțele accidentului, din cauza stării de ebrietate avansate.

În ședința de judecată, tatăl minorelor a declarat că la data de 27 decembrie 2023, cu permisiunea lui, fetele au mers aproximativ în jurul orelor 19:00-20:00 la plimbare. Undeva în jurul orelor 22:00, el și-a telefonat fiicele, spunându-le să revină la domiciliu. Cu promisiunea,  că în curând vor reveni, el a adormit. S-a trezit la sunetul telefonului, fiind deja ora 01:00, data de 28 decembrie 2023, i s-a comunicat că fetele au fost implicate într-un accident rutier și una din ele se simte rău. Imediat, el a apelat serviciul unic ,,112”.


Articolul precedentSe așteaptă deconectări programate ale energiei electrice în Drochia, Chetrosu, Șuri și alte localități
Articolul următorSondaj: Cum ați ieșit din iarnă?

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.