UE// Invitație de participare la Concurs de  oferte

0
35

Tip anunț: Achiziție directă

Tip contract: Execuție lucrări

Denumire achiziție: Achiziție directă de lucrări de înlocuire a ferestrelor, reparații și revizie a tâmplăriei din aluminiu și PVC la Gimnaziul din satul Cuconeștii Noi, raionul Edineț. (în rezultatul concursului de cel puțin 3 oferte).

Descrierea contractului: Achiziție directă de lucrări de înlocuire a ferestrelor, reparații și revizie a tâmplăriei din aluminiu și PVC la Gimnaziul din satul Cuconeștii Noi.

Valoarea estimată: 293914 lei

Condiții contractuale:

* Modul de execuție – conform dispozițiilor caietului de sarcini.

* Termen de execuție – 21 (douăzeci și una) zile de la remiterea comenzii pentru executarea lucrării, sau semnarea contractului. Perioada de derulare a contractului este pînă la 27.05.2021;

* Mod de plată – 60 zile de la recepționarea lucrărilor însoțite de factură și procesul -verbal de recepție a lucrărilor.

Condiții de participare: La concurs pot participa persoane juridice care dispun de Anexă la licenţă în domeniul respectiv, tehnică, utilaj,  personal specializat şi practică în domeniul dat. Caietul de sarcini poate fi solicitat la tel. 069216827, prin E-mail: musteatagrig@gmail.com sau de la membrii comisiei care se află în sediul  Primăriei Cuconeștii Noi. Oferta scrisă se va depune în plic sigilat la comisie până la 04 martie 2021, ora 9.00. Toate ofertele vor fi înregistrate într-un jurnal separat conform zilei/data și ora depunerii.

Criterii de adjudecare/evaluare: Prețul cel mai scăzut și calitatea cea mai bună. Termenul limită de depunere a ofertelor: 04 martie 2021, ora 9.00

Informații suplimentare:  Invitația va fi plasată/încărcată pe pagina A.O. „Colaborare”,  Grupul Grantiștilor din Nord și publicată pe pagina săptămânalului independent „Observatorul de Nord”. Caietul de sarcini poate fi solicitat la tel. 069216827, prin E-mail: musteatagrig@gmail.com sau de la membrii comisiei, care se află în sediul  Primăriei Cuconeștii Noi. Deschiderea plicurilor și concursul de oferte va avea loc în sala de ceremonii a Primăriei Cuconeștii Noi în data de 05 martie 2021, ora 9.30.     Orice ofertant are dreptul  de a participa la deschiderea ofertelor, dacă prezintă în acest sens , o împuternicire scrisă, semnată de conducătorul legal al operatorului economic.

AO ”Info-DAVA” este beneficiara Programului de Granturi Locale al Uniunii Europene (UE) și implementează proiectul ”Comunicare pentru schimbare” în raionul Soroca. Programul de Granturi Locale este lansat în baza Cadrului Unic de Sprijin a UE, acordat pentru Republica Moldova (2017-2020) din cadrul Instrumentului European de Vecinătate, prin intermediul proiectului „Abilitarea cetățenilor din Republica Moldova” (2019-2021), finanțat de către Uniunea Europeană și implementat de Agenția de Cooperare Internațională a Germaniei (GIZ). Partenerul proiectului pentru creșterea potențialului de vizibilitate și implicare a cetățenilor este Asociația Presei Independente (API).

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.