CEI MAI BUNI ÎN TURISM: Soroca şi Nicolae Bulat

Vineri la Chișinău s-a desfășurat prima ediție a Galei Turismului Republicii Moldova, eveniment care i-a adunat pe cei mai buni reprezentanți ai acestui domeniu. Soroca și sorocenii au fost favoriții evenimentului. Cetatea Soroca a fost desemnată cea mai importantă destinație turistică din Republica Moldova. În același timp restaurarea fortăreței a fost nominalizată pe locul 2 la categoria cel mai bun proiect de dezvoltare a turismului dintre Nistru și Prut. Nicolae Bulat a fost desemnat ca cel mai bun ghid de turism din Republica Moldova recomandat turiștilor străini, fiind apreciat după merit de cei care au votat și de membrii juriului. Domnul Bulat a fost printre lideri si la altă categorie, fiind ales pe locul 2 printre 50 cei mai buni ambasadori autohtoni ai turismului, acesta a fost pe ultima sută de metri într-o „luptă” acerbă cu băieții de la „Brio Sonores”. Nicolae Bulat a fost invitat de patru ori pe scenă pentru a lua cele două trofee și doua diplome. „Au fost emoții din cele mai pozitive, emoții de așteptare. Noi nu știam că va fi Premiul Mare, credeam că va fi doar top 10, dar au fost câte 3 nominalizați, iar Soroca a fost cea mai bună după cum au și votat oamenii. A fost plăcut că Soroca a sunat de cinci ori de pe scenă. A fost o recunoaștere a noastră. După cum am spus și in discursul meu, dacă vrei să faci un lucru bun, trebuie să iubești ceea ce faci” a declarat după festivitatea de premiere cel mai bun ghid. Amintim că timp de o lună susținătorii turismului au votat pe site-ul galei cât și prin SMS.

246-OdN-090216Bulat

P.S. Cu o Diplomă de Merit din cele zece acordate pentru „contribuția semnificativă la dezvoltarea turismului din Republica Moldova” s-a ales ales și subsemnatul.

Preluarea știrilor, reportajelor și interviurilor de pe site-ul Observatorul.md se face doar până la 300 caractere cu indicarea sursei (www.observatorul.md – link activ la știrea respectivă ).

About Vadim Șterbate
Licenţiat în jurnalism și Master în Științe ale Comunicării, Facultatea de Jurnalism şi Ştiinţe ale Comunicării, Universitatea de Stat din Moldova Reporter la Revista Tinerilor Români de Pretutindeni „ACUM” (2002), Reporter la Publicaţia Periodică “Observatorul de Nord” (2002 – 2009, 2014-prezent), Reporter şi prezentator la Studioul de televiziune “Sor-TV” (2002 –2009), Reporter la “Jurnal TV” - Departamentul Ştiri, “Jurnal de Weekend” și “Asfalt de Moldova” (2009 – 2011), Reporter al emisiunii “Prima Oră” la “Prime TV” (2011- 2014)

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.