Destinaţii din Soroca şi soroceni nominalizaţi la Gala Turismului

Federația de Promovare a Turismului din Moldova organizează la 4 martie Gala Turismului Republicii Moldova. Printre cei nominalizaţi la diverse categorii sunt şi soroceni, destinaţii turistice şi agenţi economici ce activează în acest domeniu din Soroca. În lupta pentru primele locuri în top 10 destinaţii turistice recomandate turiştilor străini, au intrat Cetatea Sorocii, Lumânarea Recunoştinţei şi peisajele din satul Cerlina.

246-OdN-090216Bulat

În lista nominalizaţilor top 10 proiecte de dezvoltarea a turismului din Republica Moldova se află şi cel de reconstrucție a Cetății Soroca. Iniţial, şi sperăm definitiv, lider la voturile primite în top 10 ghizi de turism din ţară recomandaţi turiştilor străini este Nicolae Bulat, directorul Muzeului de Istorie şi Etnografie din Soroca, tot el fiind şi printre cei înaintaţi la titlul de 50 Ambasadori ai turismului autohton. Printre agenţiile de turism care aspiră la topul celor 50 se regăseşte şi “Valentina Tur” din oraşul Soroca, iar printre unităţile de cazare turistică concurează “Hotel Central” şi “Vila de Nord”. Astfel îi puteţi vota pe cei mai buni pe pagina www.galaturismului.fptm.md sau prin SMS. Succes tuturor participanţilor, mai ales celor din Soroca!

Preluarea știrilor, reportajelor și interviurilor de pe site-ul Observatorul.md se face doar până la 300 caractere cu indicarea sursei (www.observatorul.md – link activ la știrea respectivă ).

About Vadim Șterbate
Licenţiat în jurnalism și Master în Științe ale Comunicării, Facultatea de Jurnalism şi Ştiinţe ale Comunicării, Universitatea de Stat din Moldova Reporter la Revista Tinerilor Români de Pretutindeni „ACUM” (2002), Reporter la Publicaţia Periodică “Observatorul de Nord” (2002 – 2009, 2014-prezent), Reporter şi prezentator la Studioul de televiziune “Sor-TV” (2002 –2009), Reporter la “Jurnal TV” - Departamentul Ştiri, “Jurnal de Weekend” și “Asfalt de Moldova” (2009 – 2011), Reporter al emisiunii “Prima Oră” la “Prime TV” (2011- 2014)

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.