Trei filme despre Iisus pe care le puteți privi în duminica Paștelui / VIDEO

0
36

De obicei în ajunul Sfintei Sărbători Pascale, creștinii preferă să se odihnească alături de cei dragi și să aștepte să înceapă slujba bisericească. În acest timp filmele sunt cele care îi unesc pe toți și îi salvează de somn.

Noi am pregătit trei filme, pe care le veți putea viziona împreună cu cei dragi în perioada celei mai așteptate de creștini sărbătoare, Paștele.

Sinopsis Jesus de Montreal

Dupa 30 de ani in care piesa de teatru ce zugraveste patimile lui Isus a fost jucata la Montreal in aceeasi versiune invechita, care nu se indeparteaza de litera Bibliei si care a inceput sa plictiseasca publicul, preotul Leclerc il angajeaza pe tanarul actor Daniel Coloumbe sa creeze o versiune modernista.

Actorul-regizor se autodistribuie in rolul Mantuitorului si isi formeaza o echipa din care fac parte modelul francez Mireille Fontain, care primeste partitura Mariei Magdalena si este amanta unui director de publicitate, actrita Constance L’azure, o mama singura care o interpreteaza pe Fecioara Maria si are o aventura cu parintele Leclerc, actorul Rene, care viseaza sa obtina rolul lui Hamlet intr-o zi si actorul Martin.

Sinopsis Jesus of Nazareth

Dramă biblică și amplă evocare a vieții și suferințelor lui Iisus Hristos, de la naștere până la răstignire, impecabil realizată cinematografic și dinamizată de muzica lui Maurice Jarre.

Sinopsis Bruce Almighty

E bine sã ai puterea lui Dumnezeu… si dacã nu credeti, întrebati-l pe Bruce Nolan (JIM CARREY), pentru cã el ar trebui sã stie foarte bine! Bruce este vedeta unui post de televiziune din New York, mai precis este redactor la Departamentul de stiri – „Eyewitness News TV”, Buffalo.

Apar tot soiul de semne în calea lui, pe care în majoritate le ignorã, care îl îndrumã spre o clãdire veche, „Omni Presents, Inc”. Cine credeti cã îl asteaptã pe Bruce la „Omni Presents, Inc”? Chiar Dumnezeu (MORGAN FREEMAN)! Cînd Tatãl tuturor aflã de la ex-reporterul coleric toate reprosurile, plîngerile si vãicãrelile, crede cã cel mai potrivit lucru ar fi sã-i ofere lui Bruce slujba sa. Adicã Dumnezeu îl provoacã pe reporterul coleric sã demonstreze, dacã poate, cã s-ar descurca mai bine în locul lui.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.